Urheilu Forssa

Pilvenmäki Studiossa tapahtuu ravitauosta huolimatta

Pilvenmäen perjantairavien sijaan perjantai-iltaa voi viettää ravihenkisesti raviradan omalla Pilvenmäki Studio youtube-kanavalla.
Pilvenmäellä ravataan Kuninkuusravit vuonna 2021, mutta tarkka ajankohta on vielä päättämättä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Pilvenmäellä ravataan Kuninkuusravit vuonna 2021, mutta tarkka ajankohta on vielä päättämättä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pilvenmäen, kuten kaikkien muiden Suomen raviratojen ravipäivät on peruttu lähtökohtaisesti 13.4. asti.

Pilvenmäen ensimmäiset perutut ravit sijoittuvat perjantaihin 27.3. Tuolloin raviradan porukka on päättänyt ravien sijaan avata Pilvenmäki Studion – youtube liven.

Se nostaa hevosalan ajankohtaiset uutiset esille ja tarjoaa kello 18 alkaen parin tunnin ajan ohjelmaa hevosalaan sekä raviurheiluun. Lisäksi tarkoituksena on fiilistellä Pilvenmäen menneitä lähtöjä ja tapahtumia vuorovaikutuksessa katsojien kanssa.

Ajankohtaisia aiheita

Rennossa studiossa Iivari Ingves ja Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen käyvät läpi tämän hetken puheenaiheet, koronaviruksen aiheuttamat toimet hevosalalla ja kysyvät raviurheilun kasvoilta heidän kuulumisiaan puhelimitse.

Forssan Seudun Hippoksen hallituksen jäsen ja studion isäntä Iivari Ingves kertoo, että studion tekeminen on ollut selvää jo muutaman viikon ajan.

–  Studion avulla pystytään tarjoamaan sisältöä muuten raviurheilua aktiivisesti seuraaville sekä avaamaan koronaviruksen vaikutuksia hevosalalle myös lajin ulkopuolelle. Haluamme vaikeassa tilanteessa tarjota raviurheilusta kiinnostuneille ohjelmasisältöä ja ylläpitää yhteisöllisyyttä fyysisten kontaktien jäätyä pois, taustoittaa Iivari Ingves.

Vitosen tai kympin pääsylippu

Liveä pääsee seuraamaan ravien tavoin maksamalla pääsylipun. Viiden euron pääsylippu on ostettavissa pilvenmaki.fi-sivulla.

Lisäksi samalta sivulta on mahdollista lähetyksen aikana tai sen jälkeen ostaa lahjakortteja Pilvenmäen Ravintola Valtikkaan.

Perinteisen pääsylipun lisäksi asiakkaan on mahdollisuus ostaa hyväntekijän 10 euron pääsylippu live-studion pariin.

Pääsylipuista kertyvä tuotto ohjataan Pilvenmäen raviradan toiminnan elinvoiman säilyttämiseen ja Pilvenmäellä käynnistyneen lähiruokalounaan jakeluun sekä kauppakassipalveluun.

Pääsylipun hyväntekeväisyysosuudella autetaan Forssan seutukunnan ikäihmisiä sekä riskiryhmään kuuluvia henkilöitä. Liput tulevat pilvenmaki.fi -sivujen verkkokauppaan myyntiin.

– Tämä on merkityksellinen apu. Meille on tullut normaalin noin 250 asiakkaan lisäksi useita kyselyitä kauppakassipalvelusta ympäri seutukuntaa. Toivottavasti tämäkin toiminta on yksi kannustin riskiryhmälle pysyä kotona, kun tarjontaa saadaan entistä paremmin Forssan keskustan ulkopuolellekin avattua. Monilla riskiryhmään kuuluvilla on vielä riittänyt pakastimien sisältö, mutta jos tämä jatkuu viikkoja varmasti kauppakassipalveluun on kasvava tarve, huomauttaa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän kotihoidon aluevastaava Päivi Jussila.

Lähilounaspalvelu

Pilvenmäen raviradalla on käynnistetty lähiruokalounaspalvelu, jota myös tarjotaan hyväntekijän pääsylipuista kertyvillä varoilla riskiryhmään kuuluville tarjottavaksi.

– Kun avasimme lähiruokalounaspalvelun, alkoi meille tulla kyselyitä kauppakassien toimittamisesta ja tämä palvelu käynnistyykin asiakkaiden toiveesta ensi viikolla. Tämä hyvän tekemisen tärkeys on ainakin itselle konkretisoitunut lounaspalvelun käynnistämisen jälkeen, taustoittaa toiminnanjohtaja Elina Hirvonen.

Kaikille pääsylipun ostaneille toimitetaan perjantaina sähköpostiin linkki, jonka kautta pääsee mukaan Pilvenmäki Studioon. Lippu kannattaa ostaa ennakkoon, jotta pääsee heti lähetyksen alkuun mukaan.

Pilvenmäki Studio Youtube-live pe 27.3. klo 18-20

Uusimmat

Näkoislehti

31.5.2020

Fingerpori

comic