Urheilu Forssa

Puolentusinaa täydennyksiä FPS:n kokoonpanoon

Puolustus saa kaivattuja vahvistuksia.
Puolustaja Joona Talalla alkaa FPS:ssä jo neljäs kausi. Kuva: Lassi Puhtimäki
Puolustaja Joona Talalla alkaa FPS:ssä jo neljäs kausi. Kuva: Lassi Puhtimäki

Suomisarjakauteen valmistautuva FPS täydensi joukkuettaan ennen kauden ensimmäisiä virallisia pelejä, jotka pelataan viikonloppuna Suomen cupissa.

FPS:n puolustus sai kaivattua täydennystä, kun pakistoon liittyvät Joona Tala, Rene Pylvänäinen, Niko Ojala ja Kasperi Lähteenmäki.

Tala on FPS:stä tuttu pelaaja jo kolmelta kaudelta. Hän pelasi Forsassa täydet kaksi kautta 2016-18, kunnes siirtyi viime kaudeksi TuToon. Tala pelasi 19 Mestis-peliä, mutta kävi myös lainalla Mestiksen Peliitoissa sekä Suomi-sarjassa Kaarinan HCIK:ssa ja myös 11 pelin ajan FPS:ssä.

Rene Pylvänäinen pelasi viime kauden nuorten SM-liigaa JYPissä, kuten myös hänen FPS:n hyökkäyspäähän siirtynyt kaksoisveljensä Kristian.

Ilves-kasvatti Niko Ojala pelasi viime kaudella Nokian Pyryn A-nuorissa ja myös Suomi-sarjassa.

Kasperi Lähteenmäki pelasi FPS:ssä jo viime kauden ja aloittaa nyt toisen kautensa Forssassa.

Puolustukseen on tulossa myös viime kaudella kaksi peliä FPS:ssä lainassa ollut Pasi Palmumäki, joka kiekkoili viime kauden HPK:n A-nuorissa.

Hyökkääjistä Otto Rantanen jatkaa FPS:ssä, kuten myös Jukka-Pekka Kurtelius. Eetu Moberg sen sijaan on jatkamassa uraansa ulkomailla.

Harjoituspeleissä esiintynyt Nikolas Ulessi jatkaa FPS:ssä ainakin toistaiseksi. Ulessi pelasi viime kaudella Suomi-sarjaa Titaaneissa ja Haukoissa.

 

FPS aloittaa viikonloppuna Suomen cupin kakkosdivisioonalaisia vastaan, kun se pelaa perjantaina Loimaalla Rocketsia vastaan ja kohtaa lauantaina Forssassa Laitilan Jyskeen. Kolmikosta paras etenee Suomen cupin seuraavalle kierrokselle. FL

 

 

 

Asiasanat

Fingerpori

comic

Näkoislehti

29.3.2020

Uusimmat