Urheilu

Sama väylä, sama taituri

Ypäjän 18-reikäisellä golfpaanalla on vuodesta 2007 lähtien isketty 39 holaria eli keskimäärin kolme kaudessa.

Ensimmäisen holarin täysimittaisella paanalla tinttasi 2007 Sarkulan Sami ja tuorein taidonnäyte saatiin parisen viikkoa sitten Stenbergin Maijan hybridistä väylällä 6 eli 119 metrin takaa.

Tälle Myllynkulman primadonnalle tuntuu kyseinen väylä sopivan paremmin kuin hyvin, sillä lähes tasan vuosi sitten hän täräytti ihan samalla väylällä ensimmäisen holarinsa.

Maija teki siis toistamiseen tempun mistä suurin osa lajin harrastajista edelleen vain uneksii.

Tuli tuossa joristua jonkin verran Matkun urheilusta ja lähinnä siltä ajalta kun kenttä oli vielä lyönnissä ja miehet rautaa.

Aiheesta on kuitenkin noussut sen verran kova älämölö, että Kramppi katsoo viisaammaksi pistää tarinalle pisteen. Jutussa mainitut, tällä hetkellä noin seitsemänkymppiset veteraanit sen sijaan muistelkoot ihan rauhassa kuinka siinä hiihtokisassa kävi ja oliko se yhden kaverin pituushyppy sittenkin yliastuttu.

Urheilleet kaverit ovat toki paljonkin, mutta kun mistään ei ole enää saatavilla virallisia tuloksia, niin kukin muistelkoon tavallaan.

Alun naisten porukka tukevoituu sen kuin ehtii kun uusia valmentajiakin löytyy ihan yllättäen.

Kramppi on antanut itsensä ymmärtää, että joukkuekaan ei ole vielä ihan lopullinen, sillä yhden suomalaisen pitäisi vielä porukkaan ilmestyä. Tyttö on keskisuomalaista alkuperää ja ilmestynee Forssaan syksyn aikana.

FoKoPokin pelasi lauantaina ylisalaisen harjoitusottelun Loimaata vastaan. Krampinkin piti mennä, mutta tieto matsista tuli vasta sen jälkeen kun se oli jo pelattu. Kotijoukkue jäi ottelussa toiseksi.

Edelleenkin on pyöritty lähialueen metsissä niitten keltaisten perässä ja jopa jonkinlaisella menestyksellä. Luoja vain on lisännyt kanttarellien poiminnan vaikeusastetta pudottamalla maastoon kohtuullisen runsaasti keltaisia lehtiä.

Ja mikäli sienestäjä kulkee vielä vasten aurinkoa, niin ihan helppoa löytäminen ei todellakaan ole.

Puolukka alkaa olla jo lähes kaikkien mielestä lähes kypsää, mutta mitään suurempia puolukkamestoja ei Krampin silmiin ole sattunut.

Toista se on kuitenkin Runo-Suomessa, josta muuan nuori ja urheilullinen pariskunta keräsi kahdessa päivässä 250 litraa.

Lopuksi vielä sellainen harras toive, että korona pysyisi aisoissa ja päästäisiin käynnistämään palloilusarjat edes suurin piirtein aiotulla tavalla. Ihan varmaa se ei kuitenkaan liene.

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic