Urheilu Loimaa/Forssa

Samuli Kaislasalo siirtyy Hurrikaani Loimaan riveihin

Koijärven Kunnon kasvatti palaa seuraan, jossa teki liigadebyyttinsä vuonna 2014.
Koijärven Kunnon kasvatti, maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo edustaa tulevalla kaudella Hurrikaani-Loimaata. Kuva: FIVB
Koijärven Kunnon kasvatti, maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo edustaa tulevalla kaudella Hurrikaani-Loimaata. Kuva: FIVB

Koijärven kunnon kasvatti, maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo on tehnyt sopimuksen lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Hurrikaani-Loimaan kanssa.

Viime kaudella Belgiassa Lindemans Aalstinin joukkueessa palloa takonut 24-vuotias Kaislasalo tekee paluun kotimaan kentille parin vuoden tauon jälkeen. Viimeksi Kaislasalo nähtiin kotimaan kentillä Raision Loimun paidassa ottelukohtaisella sopimuksella kaudella 2018-2019. Ottelukohtainen sopimus päättyi Kaislasalon siirtyessä pelaamaan loppukaudeksi Kreikan pääsarjaan Foinikas Syrosin joukkueeseen. Raision Loimun lisäksi 205-senttinen hakkuri on pelannut Mestaruusliigassa Rantaperkiön Iskun ja kuopiolaisen LEKA Volleyn riveissä.

– Aika pitkälle meni seuran etsiminen vallitsevan tilanteen takia. Katseet olivat ensisijaisesti ulkomaankentillä, mutta varteenotettavaa vaihtoehtoa uudesta seurasta ei tullut. Loppujen lopuksi oli helppo ratkaisu tulla yhteen maan parhaista lentopallo organisaatiosta, Kaislasalo kertaa kesää Hurrikaani-Loimaan tiedotteessa.

Forssalainen Loimaalla, uhka vai mahdollisuus?

Innostusta ja pelihaluja huokuvalla hakkurilla on myös terveisiä faneille.

– Loimaalla tuli pikkupoikana katsottua ensimmäisiä miesten otteluita aivan fiiliksissä. Onhan se todella hienoa päästä pelaamaan juuri tuolla parketilla kotijoukkueen pelipaita yllä. Loimaalla on aina ollut hienoa pelata vierasjoukkueenakin, kun tulee pientä kuittia ennen syöttöä ja hallissa on tunnelmaa. En tiedä miten korona vaikuttaa ensi kauteen mutta uskon, että jossain kohtaa sama fiilis saadaan liikuntahallille myös ensi kaudella.

Historiaa Kaislasalon sekä Hurrikaani-Loimaan välillä on paljon. Koijärven Kunnon kasvatti pelasi silloisessa Hurrikaanin A-pojissa SM-sarjaa. Kaislasalo on myös tehnyt liigadebyyttinsä Hurrikaani-Loimaan paidassa helmikuussa 2014.

– Onhan tämä pieni riski tuoda forssalainen Loimaalle, mutta kun omasta suvustakin puolet on Loimaalta niin uskon, ettei ongelmia sopeutumisessa esiinny, Kaislasalo naurahtaa.

Hurrikaani-Loimaan toiminnanjohtaja Anssi Rämö on luonnollisesti tyytyväinen Kaislasalon kaappaukseen.

– Erikoisen kevään jälkeen otimme pelaajahankintoihin rauhallisen otteen. Kokosimme joukkuetta poikkeuksellisen rauhallisesti ja se kannatti. Samuli on loistava vahvistus joukkueellemme. Pelaamisen lisäksi on aina ajateltava, miten pelaaja soveltuu muutoin joukkueeseen. Tässä kohtaa kaikki asiat osuivat kohdilleen paremmin kuin hyvin. Nuori, mutta vahva joukkue saa rinnalleen maajoukkuekokemusta omaavan hakkurin. Olemme todella tyytyväisiä, toiminnanjohtaja Rämö hehkuttaa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

27.9.2020

Fingerpori

comic