Urheilu

Elias Seppänen hurjassa vauhdissa Malesiassa - Ajoi Formula 4-sarjassa triplavoittoon

Elias Seppänen voittaa tämän kauden tulokasluokan FIA South East Asia Formula 4-sarjassa. Kuva: Meritus GP
Elias Seppänen voittaa tämän kauden tulokasluokan FIA South East Asia Formula 4-sarjassa. Kuva: Meritus GP

Tammelalainen Elias Seppänen oli hurjassa vauhdissa koko viikonlopun ajan Malesiassa Sepangin F1-radalla, jossa ajettiin FIA Aasian Formula 4-sarjan kahdeksas kilpailuviikonloppu.

Aika-ajoissa Seppänen ajoi paalupaikalle. Myös Seppäsen toiseksi paras aika oli muita kilpailijoita parempi. Näin hän pääsi starttaamaan paalulta ensimmäiseen sekä neljänteen kilpailuun.

Kisalähtöjä ajettiin viikonlopun aikana kaiken kaikkiaan neljä, joista Seppänen ajoi kolmesti voittoon ja kellotti kaikissa kilpailuissa nopeimman kierrosajan.

– Täysin vastoinkäymisiltä ei viikonlopulta selvitty. Mahdollisuus napata neljäskin voitto oli lähellä. Yritin ohittaa edessä olevan Lucca Allenin, mutta ohitusyrityksessä etusiipi osui Allenin renkaaseen ja Allenin takarengas puhkesi. Hän joutui keskeyttämään kisan. Sain tästä rangaistukseksi hylyn kolmannesta kisasta, Seppänen kertoo.

Seppänen on varmistanut jo voittonsa FIA South East Asia Formula 4-sarjan rookie-sarjassa ja hän johtaa koko sarjaa. Sarjasta on vielä ajamatta kaksi kilpailuviikonloppua.

Näkoislehti

28.9.2020

Fingerpori

comic