Urheilu

SoVo Futsal menetti johtonsa Espoossa

Gezim Voca keräsi tehopisteet 1+2. Kuva: Tapio Tuomela
Gezim Voca keräsi tehopisteet 1+2. Kuva: Tapio Tuomela

Someron Voima Futsal pelasi Futsalin liigakauden ensimmäisen kotiottelunsa, tosin vain nimellisen sellaisen, koska ottelu tamperelaista Peli-Pojat -70:ää vastaan käytiin Opinmäen liikuntahallissa Espoossa.

SoVo otti peliin lentävän lähdön, mutta kadotti sen jälkeen peliotteensa pahanlaisesti. Tamperelaiset nousivat kahden maalin takaa 8-6 (2-2) voittoon.

SoVon ykköskentällinen aloitti ottelun näytöstyyliin: Vain vähän runsaan minuutin pelin jälkeen joukkue oli karannut Gezim Vocan (1+2) ja Mergin Bushin (3+1) komeilla maaleilla 2-0 johtoon.

Lennokas alku kenties tuuditti kotijoukkueen helpon voiton odotuksiin ja alun määrätietoisuus katosi pelaamisesta. Yritteliäs PP-70 nousi avausjakson aikana tasoihin ja jätti toisella jaksolla somerolaiset täysin varjoonsa.

Kun peliaikaa oli jäljellä neljä minuuttia, vieraat johtivat peliä jo 7-3. Loppuhetket SoVo haki kavennusmaaleja ”lentävän” maalivahdin hyökkäysedulla, mutta kahta maalia lähemmäksi vastustajaa kiri ei enää kantanut.

SoVon vakiokoonpanosta olivat sivussa edellisessä ottelussa ulosajetuiksi tulleet Arber Istrefi ja Eetu Kauria. Korvaaviksi pelaajiksi joukkue sai Pyry Korhosen ja Guri Qerimin (0+1) tämän kauden farmiseurastaan, Ykkösessä pelaavasta Espoon BK:sta.

Varsinkin Qerimi osoitti pääsarjapotentiaalia pitämällä plus-/miinussaldonsa maalin verran plussan puolella. Muista sovolaisista samaan ylsivät vain kapteeni Juho Pettersson sekä Valdrin Rashica (1+1).

Tehopisteille kotijoukkueen pelaajista pääsi edellä mainittujen lisäksi Joonas Manzo (1+1).

Seuraavan ottelunsakin SoVo Futsal pelaa Espoossa, kun se kohtaa ensi viikon keskiviikon vieraspelissä Opinmäen hallin vakituisen isännän, Golden Futsal Teamin. FL

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

4.7.2020

Fingerpori

comic