Urheilu Somero

SoVo Futsal pelaa ja harjoittelee syksyn evakossa

Somerolaisjoukkue pelaa ainakin neljä ensimmäistä liigapeliään vieraissa.
SoVo Futsalissa jatkava Gezim Voca johdatti viime kaudella somerolaisjoukkueen pronssille paukuteltuuan liigan maali- ja piste-ennätykset uusiksi lukemin 40+25=65. Kuva: Lassi Puhtimäki
SoVo Futsalissa jatkava Gezim Voca johdatti viime kaudella somerolaisjoukkueen pronssille paukuteltuuan liigan maali- ja piste-ennätykset uusiksi lukemin 40+25=65. Kuva: Lassi Puhtimäki

Futsal-liigassa viime keväänä pronssille sijoittunut Someron Voima Futsal joutuu aloittamaan uuden kauden evakossa Someron monitoimitalon remontin vuoksi.

SoVo pelaa syyskuun lopulla alkavassa liigassa ainakin neljä ensimmäistä peliään vieraissa.

Remontin on määrä valmistua niin, että SoVo Futsal pääsisi pelaamaan ensimmäisen kotipelinsä marraskuun kymmenentenä päivänä. Tuo päiväkin on vielä arvio ja toive, joten kauden kotiavaus saattaa siirtyä pitemmällekin.

SoVolla on sarjaohjelman alussa kolme vieraspeliä sekä yksi kotiottelu, jonka se pelaa 6.10. Espoossa Ykkösen farmikumppaninsa Esbo Bollklubin kotihallissa.

SoVo myös harjoittelee Espoossa ja lisäksi kerran viikossa Eerikkilässä.

Ennen sarjan alkua SoVolla on suunnitelmissa pelata kolme harjoituspeliä, joista yksi on sovittu 20.9. Espooseen EBK:ta vastaan ja toinen 25.9. Turkuun TPK:ta vastaan.

SoVo Futsalin managerin Jarkko Ihalaisen mukaan pronssijoukkueen runko jatkaa alkavallakin kaudella.

– Pieniä muutoksia kuitenkin tulee, kun maalivahti Joonas Puolamäki jättää liigapelit ja brassipelaaja Italo siirtyy Tornioon. Maalivahtiosastoa tulee täydentämään Akseli Syrjälä Ilveksestä. Muitakin uusia pelaajia on tulossa näytille, mutta joukkueen lopullinen kokoonpano varmistuu vasta syyskuun lopulla, Ihalainen sanoo.

Joukkueen pelaajavalmentajana jatkaa Valdrin Seferi, joka saa parikseen Juho Petterssonin.

– Kauden aloittaminen evakossa saattaa vähän näkyä syksyllä, mutta tarkoitus onkin olla parhaassa kunnossa keväällä, Ihalainen korostaa. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

6.4.2020

Uusimmat