Urheilu Forssa

Suosikit pitivät – tai sitten eivät Pilvenmäellä

Yllättäjätkin saivat osansa.
Antti Teivainen ohjasti Kallistuksen lähtövoittoon. Kuva: Lassi Puhtimäki
Antti Teivainen ohjasti Kallistuksen lähtövoittoon. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pilvenmäen perjantaina mentiin suosikkien tahtiin, mutta yllättäjätkin saivat osansa.

Massiivisin esitys nähtiin T4-pelin avauskohteessa kun 9 kertaa startannut Night Guard otti yhtä monennen voittonsa ja millä tyylillä ruuna sen tekikään.

Olli Koivunen usutti ajokkinsa johtopaikalle takasuoran alussa ja kontrolloi tilannetta täysin mielensä mukaan. Viimeisen puolikkaan heppa askelsi 13,0-kyytiä ja kaikki näytti kovin helpolta.

Toiseen nelkkulähtöön saatiin ainakin pikkuinen yllätys kun Hannu Torvisen ohjastama Dreamy Chip polki näyttävästi muilta karkuun. Tauolta palannut ruuna ei säikkynyt edes kuolemanpaikkaa ja sai ohjastajalta täyden tunnustuksen.

– Tähtäsimme toiseen ulos ja sinne myös pääsimme, mutta edestä laukkasi hevonen ja jouduimme kuolemaan. Siitäkin ruuna teki luotettavaa työtä ja takasuoran lopussa tiesin, että keula on valmis. Hevonen teki uuden volttiennätyksensä 16,4, joten tyytyväinen täytyy olla.

Suosikki taipui

Kolmannessa kohteessa suosikki ei ollut prosenttiensa veroinen, sillä keulassa ravannut Bastian taipui kakkossuosikki Andy Velvetin prässissä varhain. Kolmannessa ulkona matkannut Freddy K. oli kirissä terävin ja voitti raskaan reissun saaneen Ande Velvetin selityksittä.

T4-pelin päätös oli etukäteen pelillisesti hankala, sillä tasapäisiä menijöitä oli viivalla useampia.

Tapio Perttusen ohjastama Siporin Santtu oli kirisuoralla lopulta täysin omaa luokkaansa ennen työt matkalla tehnyttä Laylaa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic