Urheilu Hyvinkää

Tahkon kakkosjoukkue takoi 25 juoksua Jokioisten Koetus Junioreita vastaan – Pisteet jäivät Hyvinkäälle

Tahkon kakkosjoukkue takoi 25 juoksua.
Jokerina Hyvinkäällä pelannut Teemu Mäkinen löi Junioreille neljä juoksua. Kuva: Tapio Tuomela
Jokerina Hyvinkäällä pelannut Teemu Mäkinen löi Junioreille neljä juoksua. Kuva: Tapio Tuomela

Keskikastin Hyvinkää jätti Suomensarjan etelälohkon hännille jumittuneen Jokioisten Koetus Juniorit pisteittä kotikentällään. Juniorit onnistui kyllä tekemään pelissä 10 juoksua, mutta kun kotijoukkue sai yhteensä 25 juoksua, ei pisteille ollut asiaa.

Jokioislaiset aloittivat molemmat jaksot mukavasti. Ottelun avausjuoksun löi kokenut Teemu Mäkinen, kotiin tuli Tiitus Tuuli. Ville Rämet löi tasoittavalla kolmen juoksun arvoisen kunnarin ja Hyvinkää marssi pian omille teilleen. Avausjakso merkattiin isännille lukemin 11-4.

Toisen jakson JoKoJun aloitti vielä paremmin, osin kotijoukkueen lukkarin avustuksella. Kaksi vapaataivalta ja Jerry Villan sekä Ville Niemisen toimiva yhteistyö veivät vieraat kolmen juoksun keulaaan, mutta kylmä kyyti alkoi toisessa vuoroparissa. Tahkon kakkosjoukkue takoi peräti kahdeksan juoksua.

Juniorit nousi vielä kahden juoksun päähän Mäkisen kahdella ja Eetu Mutikaisen yhdellä onnistuneella kotiutuksella. Päätösvuoroparissa isännät löivät vielä kuusi juoksua, ja jakso kirjattiin Tahkolle juoksuin 14-6.

Läpäreitä ja henkilökohtaisia virheitä

Pelinjohtajana Petri Lehtosta tuurannut Ari Kenttäaho oli tyytyväinen moneen osa-alueeseen pelissä tappiosta huolimatta.

– Peli-ilme oli toisenlainen kuin perjantain pelissä. Vastustaja vain löi riittävän monta kertaa läpi. Ei ulkopelikään kokonaisuutena huonoa ollut, mutta läpäreitä tuli liikaa ja muutama pallo jäi ottamatta, Kenttäaho kommentoi.

Kolmostilanteet kirjattiin Tahkolle 40-18. Yleisöä oli katsomossa 31 henkeä.

Junioreiden kausi jatkuu jo tiistaina Pöytyällä. FL

Näkoislehti

8.8.2020

Fingerpori

comic