Urheilu Tammela

Tammelan Ryske lähtee välivuoden jälkeen mukaan lentopallon kakkossarjaan

Forssan seudulle palannut pelaajavalmentaja Ville Raita haluaa Ryskeen vakiinnuttavan paikkansa kakkossarjatasolla.
Lamalan beach volley -kenttä tulee kesän aikana tutuksi Tammelan Ryskeen pelaajille. Kuvassa Ville Raita lyö, Juho Heikkilä torjuu ja Lauri Rukko seuraa taustalta. Kuva: Lassi Puhtimäki
Lamalan beach volley -kenttä tulee kesän aikana tutuksi Tammelan Ryskeen pelaajille. Kuvassa Ville Raita lyö, Juho Heikkilä torjuu ja Lauri Rukko seuraa taustalta. Kuva: Lassi Puhtimäki

Viime kaudella Loimijokiliikaa pelannut Tammelan Ryske lähtee taas välivuoden jälkeen mukaan miesten kakkossarjaan. Ryskeen joukkue sai pelaajavalmentajakseen paluumuuttaja Ville Raidan, joka pelasi kolme edellistä kautta Joensuun seudulla ykkös- ja kakkossarjaa. Koijärven Kunnon kasvatti on pelannut myös Loimaan Jankossa ja harjoitellut Hurrikaani Loimaan ringissä.

Joensuuhun miehen vei opiskelupaikka, Forssaan toi takaisin työ.

– Sain Joensuussa töitä vakuutusyhtiö Turvan vakuutusedustajana, mutta aika pian tuli siirto Hämeenlinnaan. Toimin Forssan seudulla vakuutusedustajana yksityisyrittäjänä, Raita taustoittaa.

– Tuumailin, että nykäistäänpä Ryskeelle taas joukkue kakkossarjaan. Joukkueessa on pelimiehiä ja kunhan sitoutumista riittää, pärjäämme. Meillä on parempi ja monipuolisempi joukkue kuin viime kaudella edustamani Liperi Volleyn joukkue. Toivottavasti myös yleisö löytää peleihimme, hän jatkaa.

Yhteisiin sääntöihin sitouduttava

Tarkempia sijoitusodotuksia ei vielä tässä vaiheessa ole asetettu. Ensisijainen tavoite on vakiinnuttaa Ryskeen paikka kakkossarjassa. Ryskeellä on ollut ongelmana sitouttaa pelaajia koko kauden ajaksi, ja juuri tämä oli yhtenä syynä, miksi Ryske ennen viime kautta luopui paikastaan kakkossarjassa.

– Kun menestytään, niin sitoudutaan paremmin. Laaditaan yhteiset säännöt, joista jokainen pitää kiinni, Raita sanoo.

Uusina miehinä Raidan lisäksi joukkueeseen liittyvät Ville Tuki ja Teemu Piilola. Tämän lisäksi joukkueessa jatkaa Ryskeen vanhoja pelimiehiä, mutta mukana on myös nuorempaa kalustoa. Peleissä valmentajana toimii Kari Leino.

Sisäharjoitukset käyntiin elokuussa

Ryskeen pelaajat harjoittelevat kesäajan enimmäkseen beach volleyta, jossa Ville Raita on napannut SM-mitaleitakin. Raita aikoo lähteä kiertämään kesällä beach volley touria yhdessä Hurrikaani Loimaan keskitorjuja Mikko Suomalaisen kanssa. Ohjelmassa on myös heinäkuussa Tammelassa järjestettävä Hakkapeliitta beach.

Ryskeen joukkue aikoo aloittaa sisäharjoitukset elokuussa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

8.7.2020

Fingerpori

comic