Urheilu Somero

Tärkeä lenkki: Nikola Erceg jatkaa SoVo Futsalissa pelaajavalmentajana

Ensi kauden liigajoukkueessa jo kymmenkunta peluria.
Nikola Erceg jatkaa Somerolla ensi kaudella pelaajavalmentajan roolissa. Kuva: Lassi Puhtimäki
Nikola Erceg jatkaa Somerolla ensi kaudella pelaajavalmentajan roolissa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Someron Voima Futsal sai ensi kauden liigajoukkueeseensa ison palan, kun kesken viime kauden Somerolle tullut Nikola Erceg teki jatkosopimuksen.

36-vuotias Erceg on kunnostautunut Futsal-liigan kärkinimenä siitä lähtien, kun hän tuli vuonna 2012 Suomeen Bosnia-Herzegovinasta. Erceg voitti kolme mestaruutta Sievin riveissä 2015 – 2017. Viimeisen mestaruuden kruunuksi hänet valittiin vuoden futsal-pelaajaksi.

Erceg siirtyi viime syksynä Ruotsiin Örebrohon, mutta pelintaso ei siellä miellyttänyt. Niinpä Erceg palasi Suomeen ja SoVo Futsalin manageri Jarkko Ihalainen sai houkuteltua hänet tammikuussa Somerolle.

Erceg otti nopeasti myös valmennusroolia ja alkavalla kaudella hän toimii SoVo Futsalin pelaajavalmentajana samassa roolissa Valdrin Seferin kanssa.

Erceg osallistuu myös SoVo Futsalin yhteistyöjoukkueen Loimaan Palloseuran nuorten kehittämiseen.

– SoVo Futsalin harjoitusrinkiin liittyy puolentusinaa seutukunnan U-19 joukkueen pelaajaa. SoVo pyrkii kolmen vuoden projektilla saamaan kentällisen liigatason pelaajia Salo-Halikko-Loimaa-Alastaro-Forssa -akselilta. Tämä oli ratkaiseva tekijä sekä Ercegin että Seferin valmennussopimuksiin, Ihalainen kertoo.

Tilanne erinomainen

Ercegin ja Seferin lisäksi viime kauden pelaajista ovat jatkosopimuksia tehneet: maalivahti Niko Rikkilä, 33 maalia ja 55 pistettä kerännyt Arber Istrefi, Mergim Bushi, Valmir Seferi, Kasperi Laine, Jaakko Toivonen ja Elmeri Andersson.

– Sopimustilanne ei ole koskaan ollut tähän aikaan kesästä näin hyvä. Joukkueeseen ei ole tulossa suuria muutoksia. Nuoria ajetaan sisään edelliskausien tapaan. Syksymmällä on tulossa joitakin jalkapallokautensa päättäviä pelaajia, Ihalainen kertoo. FL

Uusimmat

Näkoislehti

8.8.2020

Fingerpori

comic