Urheilu Forssa

Toinen kerta toden sanoo: FoSu hakee SM-paikkaa lauantain kotiturnauksesta

C2-junnuilla vastassa Nibacos ja KeikY.
FoSu jatkaa taistelua pääsystä C2-poikien SM-sarjaan lauantaina kotisalissa Forssassa. Kuva: Lassi Puhtimäki
FoSu jatkaa taistelua pääsystä C2-poikien SM-sarjaan lauantaina kotisalissa Forssassa. Kuva: Lassi Puhtimäki

FoSun C2-pojat pääsevät pelaamaan SM-jatkokarsintaturnauksen kotikentällään. Yksipäiväinen karsinta pelataan tämän viikon lauantaina Forssassa.

– Saimme taas hienosti järjestettäväksemme SM-karsintaturnauksen, FoSun nollakutosten poikien valmentaja Marko Ikonen totesi tyytyväisenä.

Vastaan asettuvat Nibacos Kokkolasta ja Keikyän Yritys. Forssan turnauksen voittaja etenee SM-sarjaan, kakkonen ja kolmonen joutuvat tyytymään alueellisiin sarjoihin.

– Molemmat vastustajat ovat hyviä joukkueita, sielläkin on taitavia poikia. Mutta jos pelaamme omalla tasollamme, meillä on hyvät mahdollisuudet SM-sarjapaikkaan, Ikonen sanoo.

FoSu oli jo viime viikon kotiturnauksessa lähellä SM-sarjaa, kun se voitti Espoon Oilersin ja Imatran Voiman. Ratkaisevassa kolmannessa ottelussa EräViikingit oli kuitenkin FoSua täpärästi parempi voittolaukauskisan jälkeen, joten Suupparit joutui lohkokakkosena hakemaan mestaruussarjapaikkaa jatkokarsinnasta.

Ikosen mukaan tappio ErVille on jo käsitelty.

– Ei me sitä murehtimaan jääty. Tietysti heti pelin jälkeen tunteet olivat hetken pinnassa, mutta asia sulateltiin pois. Treeneissä oli jo hyvä meininki, Ikonen sanoi.

FoSu kohtaa lauantaina kello 14 Nibacosin ja kello 18.30 KeikYn. FL

Lue myös: Tappio voittolaukauskilpailussa vei FoSun C-pojat ensi viikonlopun jatkoturnaukseen tavoittelemaan SM-sarjapaikkaa

Näkoislehti

26.9.2020

Fingerpori

comic