Urheilu Forssa

Toivottua fyysistä vääntöä – Steelers oli harjoituspeleissä FoSua vahvempi

"Saimme juuri sitä harjoitusta mitä kaipasimme".
Kalle Laukkanen teki perjantaina toisen FoSun kolmesta osumasta. Kuva: Lassi Puhtimäki
Kalle Laukkanen teki perjantaina toisen FoSun kolmesta osumasta. Kuva: Lassi Puhtimäki

Uuteen Suomisarjaan valmistautuva FoSu sai kaipaamansa fyysisen väännön perjantai-illan harjoituspelissä Steelersin A-poikia vastaan. Vaikka vastakkain olivat edustusjoukkue ja A-junnujoukkue, hämeenlinnalaisvierailija oli isompi ja useimmiten myös vahvempi kuin kotijoukkue.

FoSu oli liikkeellä nuorella joukkueella ja teki paljon virheitä. Siitä vieraat rankaisivat ja korjasivat isonumeroisen voiton 3–8 (0–1, 2–5, 1–2).

– Hämeenlinnalle tekee aina pahaa hävitä, mutta en minä kovin pettynyt ole. Saimme juuri sitä harjoitusta mitä kaipasimme, eikä näistä peleistä vielä sarjapisteitä jaeta, totesi FoSun valmentaja Ville Into.

Ensimmäinen erä oli tarkkaa peliä. Steelers piti enemmän palloa, mutta FoSu iski terävästi vastaan tilaisuuden saatuaan.

Omat paikkansa oli niin Leevi Niemelällä, Akseli Julkusella kuin Arttu Korteniemelläkin, mutta Steelersin järkälemäinen maalivahti Miro Kyllinen oli ohittamaton.

Erän ainoan maalin teki vierailijajoukkue. Rasmus Järvinen iski taululle 0–1-lukemat pelin 15. minuutilla.

Toisessa erässä peli avautui, mikä toi lisää paikkoja FoSulle, mutta myös Steelersin A-pojille, joka myös käytti tilaisuutensa.

Steelers hankkiutui jo 0–3-johtoon ennen kuin FoSu sai kuparisen rikki. Forssalaisjoukkue petasi erän puolivälissä hyvän paikan Elmeri Aholalle, jonka kova veto ohitti viimein Kyllisen.

FoSu pääsi yrittämään kavennusta ylivoimalla, mutta Steelers karvasi pallon ja karkasi kolmen maalin johtoon. FoSu pystyi kuitenkin hyödyntämään ylivoimansa, kun Kalle Laukkanen pääsi nokikkain Kyllisen kanssa ja teki komealla harhautuksella 2–4-osuman.

Erän loppu mentiin taas vieraiden tahdissa, joka lisäsi kahdella osumalla johtonsa 2–6:een.

Päätöserä painettiin samalla mallilla. FoSun ainokaisen erässä viimeisteli Riu Yaemyim.

FoSu jatkaa harjoituspelejä jo lauantaina, kun Forssaan saapuu Ilves Tampereelta.

– Siitä tulee hyvin erityyppinen kuin perjantain ottelusta. Taitoa Ilveksellä on varmasti enemmän kuin Steelersillä, mutta tempoa ja painetta taas vähemmän, ennusti Into. FL

Uusimmat

Näkoislehti

30.9.2020

Fingerpori

comic