Urheilu Forssa

Urheilu saa uusia tekijöitä – Luvassa lisää kurkistuksia kulissien taakse

Forssan Lehden ja Hämeen Sanomien urheilutoimitukset yhdistettiin.
Forssan Lehden ja Hämeen Sanomien urheilutoimitukset pistivät hynttyyt yhteen. Vasemmalta sporttireimat Topias Kauhala, Samuel Savolainen ja Kai Sandberg. Kuvaan eivät ehtineet Joonas Lainesalo ja Pertti Koivunen. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL
Forssan Lehden ja Hämeen Sanomien urheilutoimitukset pistivät hynttyyt yhteen. Vasemmalta sporttireimat Samuel Savolainen, Kai Sandberg ja Topias Kauhala. Kuvaan eivät ehtineet Pertti Koivunen ja Joonas Lainesalo. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Forssan Lehden ja Hämeen Sanomien urheilutoimitukset yhdistettiin maanantaina. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Forssan Lehti saa lisää urheilusisältöä ja useampia tekijöitä.

Uudistettuun urheilutoimitukseen kuuluvat Kai Sandberg, Pertti Koivunen, Joonas Lainesalo ja Topias Kauhala. Urheilutoimituksen esimiehenä toimii Samuel Savolainen.

Pitkäaikainen Forssan Lehden urheilutoimittaja Pasi Rakkolainen jää eläkkeelle kuukauden vaihteessa. Kyseessä ei kuitenkaan ole jäähyväiset, vaan Rakkolainen jatkaa edelleen urheilusivujen avustajana.

Urheilutoimituksen esimiehenä toimivan Samuel Savolaisen mukaan uudistus edustaa panostamista sisältöön.

– Journalismissamme painottuu edelleen vahvasti paikallisuus ja haluamme satsata paukkujamme laatuun. Tavoitteemme on entistä enemmän kurkistaa kulissien taakse ja tuoda lukijoille uusia näkökulmia paikalliseen urheiluun perinteisten tulosten lisäksi, Savolainen painottaa.

Vaikka yhdistymisessä on kyse myös luonnollisista prosessi- ja synergiaeduista, tarkoitus ei ole yhtenäistää sisältöjä.

– Lukijoille tarjoillaan urheilujuttuja kuten tähänkin asti sen mukaan, missä lehti ilmestyy. Forssassa käsitellään paikallisesti merkittävimmät urheilutapahtumat ja puheenaiheet kuten ennenkin, nyt urheilukyniä on yhteisessä penaalissa enemmän, Savolainen avaa.

– Tarkoituksemme tietysti on entisestään kehittää molempien lehtien urheilusisältöjä, mutta turhaa tässä on enempää juhlapuheita pidellä – nyt kääritään hihat ja ryhdytään hommiin.

Uusimmat

Fingerpori

comic