Urheilu Forssa

Uudistuva joukkue hakee tuntumaa: FoSu pelaa kuusi kauteen valmistavaa ottelua

FBC Turku II Forssassa lauantaina.
FoSu aloittaa kauteen valmistavat ottelut lauantaina kotisalissa Forssassa. Kuva: Lassi Puhtimäki
FoSu aloittaa kauteen valmistavat ottelut lauantaina kotisalissa Forssassa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Lokakuussa alkavaan uuteen Suomisarjaan valmistautuva Forssan Suupparit pelaa kuusi harjoitusottelua ennen sarjakauden alkua. FoSu kohtaa ennen sarjaa Ilveksen, PiTun, FBC Turku II:n ja Steelersin A-nuoret.

Otteluista neljä pelataan kotona Forssassa, kaksi vieraissa. Ensimmäinen harjoitusottelu käydään FBC Turku II:ta vastaan kotikentällä lauantaina kello 14 alkaen.

– Olemme yleensä pelanneet neljä tai viisi harjoituspeliä. Kokoonpanomme näyttäisi nyt hiukan muuttavan viime kaudesta, joten halusimme pari peliä tavallista enemmän, jotta näemme, missä pre season -kaudella ollaan menossa, FoSun valmentaja Ville Into sanoo.

Tasokkaita pelejä

Vastustajista Ilves ja PiTu pelaavat FoSun tapaan Suomisarjaaa, FBC Turun kakkosjoukkue jatkaa 2. divisioonassa. Steelers on A-nuorten SM-sarjajoukkue.

– Lehtosen Pasin luotsaamalla Turulla on farmisopimus ykkösjoukkueen kanssa, joten siellä voi olla koviakin pelaajia vastassa. PiTun joukkue pysyi hyvin kasassa, joten sielläkin on tarjolla hyvää vastusta. Leikkilän Samin luotsaama Ilves on tosi kova nippu, joukkueessa on ihan maailmanmestareita ja voi olla, että muutama entinen fosulainenkin, Into ennakoi pelejä.

Lauantain matsista ei voi vielä ihmeitä odottaa. Yhteistreenit alkoivat tiistaina.

– Meillä on muutama kaveri armeijassa ja jokunen toipilaana, joten mitään neronleimauksia ei ole luvassa. Lähdemme pitämään tempoa, tarkoituksena on saada tossu liikkeelle ja hyvävauhtinen ottelu alle, Into toteaa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic