Urheilu Forssa

Yllätyksiä alkuun Pilvenmäen lounasraveissa

Arna Ruohomäki voitti Stoneisle Sandrinella (oik.) ensimmäisen lähdön. Kuva: Lassi Puhtimäki
Arna Ruohomäki voitti Stoneisle Sandrinella (oik.) ensimmäisen lähdön. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pilvenmäen lounasravien T4-peli käynnistyi kohtuullisen kokoisilla yllätyksillä, mutta tokeni loppua kohden suosikkien suuntaan.

Ensimmäinen jytkyntynkä saatiin heti kärkeen toisesa lähdössä, kun suosikki Laval Rols jätettiin pakettiin ja ulkoa vyöryi voittoon Juha Jalosen ohjastama Kromaus ennen Singeriä ja Suikun Chiliä.

Voittoaika oli ruunan uusi ennätys 29,8 eli rata oli kohtuullisen nopea, joskin myös kohtuullisen märkä.

Toisen kohteen pelisuosikki Up Easy jätettiin tylysti kakkoseksi kun Kari Puosin ohjastama ja Markku Tuokkolan valmentama 5-vuotias Secret Matias oli loppumetreillä terävin. Nelosen arvo kahden koitoksen jälkeen jo 401,50 euroa.

Mika Forssia Estelle Nordiquen rattailla tuurannut Olli Koivunen hoiteli hommansa onnistuneesti kirittäen pelisuosikin niukkaan, mutta varmaan voittoon ennen Capo The Yankeeta. Nelosen arvo lähenteli tonnia ja huomionarvoista lähdössä oli se, että kolmanneksi tulleen Meadow Maestron ohjastaja Juhani Leino saavutti uransa ensimmäisen totosijan.

Suosikki saatiin ensimmäisenä maaliin myös päätöskohteessa kun Teemu Toroska siirsi Laurila´s Gilmlin keulaan jo kierros ennen maalia.

Sen takana matkannut Hocuspocus Avenger olisi saattanut haastaa, mutta levisi laukalle loppusuoran alussa. Kakkossijan Jarmo Saarelan ajokki ehti kuitenkin riuskalla kirillä vielä pelastamaan.

T4-peliä pelattiin Pilvenmäelle 23 477,40 euron edestä ja oikealla rivillä sai vajaat 1 300 euroa.

Ja viikon päästä ajetaan sitten perinteinen Valtikka. FL

Uusimmat

Näkoislehti

20.9.2020

Fingerpori

comic