Julkaistu: 13.03.2017 22:01

Mustialan opiskelijoiden Agropit Osk -osuuskunta vuokraa leirintäalueen vuoteen 2020 asti.

Venesillalle löytyi vuokralainen

  • Venesillan leirintäalueelle saadaan sittenkin vuokralainen ensi kesäksi ja suunnitelmien mukaan seuraaviksikin.

Venesillan leirintäalueelle Tammelassa löytyi jatkaja. Kunnanhallitus sai neljä tarjousta, joista se päätyi valitsemaan vuokralaiseksi Agropit Osk -osuuskunnan.

Vuokrasopimus tehdään ajalle 15. huhtikuuta 2017–1. maaliskuuta 2020, eli käytännössä kolmeksi kesäksi. Vuokralaisella on oikeus saada vuokra-ajan jälkeen Venesillan leirintäalue vuokralle samoilla ehdoilla kahdeksi seuraavaksi vuodeksi.

Vuosivuokraksi on tulossa 20100 euroa. Kunnanhallituksen päätöksen mukaan hallintojohtaja voi tarvittaessa tehdä vähäisiä tarkennuksia vuokrasopimukseen.

Agropit Osk -osuuskunta on sen facebook-sivujen mukaan perustettu Mustialassa tammikuussa 2013 osana jäsenten agrologi-opintoja. Osuuskunta haluaa olla mukana kehittämässä Suomen maaseutua ja yrittäjyyttä sen kaikissa muodoissa. Osuuskunnan puheenjohtajana ja toiminnanohjaajana toimii Merja Vainio. FL

 

Aiheesta aiemmin:

http://www.forssanlehti.fi/uutiset/30030-venesillan-vuokrauksesta-uusi-tarjouskierros

 

Julkaistu: 20.07.2017 18:59

Sinilevähavainnot ovat olleet tänä kesänä yksittäisiä Hämeen ely-keskuksen alueella. Tuulinen, sateinen ja kylmä sää ovat hillinneet sinileväesiintymien muodostumista.

Hämeessä on 13 sinilevien seurantapaikkaa. Yhdessäkään Lounais-Hämeen seurantajärvessä levää ei ole havaittu.