Julkaistu: 18.03.2017 02:01

Arvoisa Manu Mäkinen

Vasemmistoliiton ehdokas Manu Mäkinen kirjoitti 16.3. perussuomalaisten vaaliohjelman olevan "no, populistinen ja siten tunteellinen rationalismin sijaan". Näin ilmaistuna hän kertoo, ettei hän ole lukenut Forssan perussuomalaisten vaalisivua. Forssan perussuomaisten ehdokkailla on käytännönläheisiä ehdotuksia ja ajatuksia tehtäviin päätöksiin, joissa keskiössä on kuntalaisten etu.

Ammatti- ja työnantajaliitot eivät maksa puolueelle vaalitukea, joten olemme niistä riippumattomia.

Emme mustamaalaa ehdokkaita heidän puoluekantansa takia vaalityössä. Teot ratkaisevat, miten meistä ehdokkaista yleisesti puhutaan.

Kannatan järkevää kaupungin taloudenpitoa, unelmien perässä juoksemisen sijaan. Olen jyrkästi monitoimikeskusta vastaan, koska sille ei ole tarvetta ja kaupungin velkamäärää ei saa lisätä harkitsemattomasti. Sairaala-asiassa on huono puoli se, että voimassa oleva lainsäädäntö ei anna vaihtoehtoja. Ilman omaa aloitteitta tehtävissä ratkaisuissa, menetämme sairaalan nykyiset palvelut ja samalla paljon työpaikkoja.

Käyn mielelläni keskusteluja asiapohjalta kenen kanssa tahansa, vaikka hän olisi eri mieltä kanssani. Minulle on sama mistä suunnasta hyvät ideat tulevat, en politikoi yhteisten asioiden kustannuksella.

Tommi Holopainen (ps.)

Kuntavaaliehdokas

Julkaistu: 14.08.2017 05:00

Ihmisen käyttäytymisen geneettinen tutkimus ja väittely on vasta alussa koskien impulsiivisaggressiivista käyttäytymistä, jota tutkitaan niin McDermottin menetelmällä kuin myös verikokein. Se koskee MAOA-geeniä DNA:ssa, jonka lyhyempää versiota kutsutaan "taistelijageeniksi."