Julkaistu: 16.07.2017 17:48

Kyläsepälle kunnianosoitus

Suomen Harrastajateatteriliitto on myöntänyt Antero Kyläsepälle eli Eero Mäkelälle kultaisen tunnustusmerkin merkkinä pitkästä ja monipuolisesta työstä harrastajateatterin eteen.

Mäkelä tunnetaan erityisesti toiminnastaan Kyläsepän Teatterissa Jokioisilla.

-Tällaista merkkiä ei jokaiselta löydykään, sillä sen vaatimuksena on monipuolinen ja ansioitunut teatterityö eri saroilla, kunniakirjan ja -merkin ojentanut Harrastajateatteriliiton hallituksen jäsen Mika Eerola sanoi.

Tunnustus ojennettiin Mäkelälle lauantaina Kyläsepän Teatterin laulunäytelmän Kun Kustaa lemmen löysi -esityksen yhteydessä.

Mäkelä vietti kaksi vuotta sitten 50-vuotistaitelijajuhlaansa. Reilun puolen vuosisadan aikana Mäkelä on ehtinyt tehdä sävellykset ja sanoitukset satoihin lauluihin.

Kun Kustaa lemmen löysi on 16. Mäkelän kirjoittama laulunäytelmä.

Nykyisin Kyläsepän Teatteria luotsaa Mäkelän tytär Sirpa Mäkelä. FL

 

Julkaistu: 19.04.2018 20:22
Multiple images

Jokiläänin kansalaisopiston kevätnäyttelyn pystytysryhmä tekee tarkkaa työtä. Mielessä on vuoden teema Opistosta rytmiä elämään, kun kunnostettu kaappi etsii paikkaansa matolta ja lasi sen hyllyltä. Viereen sopii tikkujen tarkkaa rytmiä toistava peite. Joku voisi laskea matolle käsilaukunkin.

Julkaistu: 19.04.2018 18:13

Suunnistuskausi käynnistyy Lounais-Hämeessä ensi tiistaina alkavilla Forssan iltarasteilla Tammelan liikuntakeskuksessa.

Lounais-Hämeen Rastin suurin ponnistus odottaa kuitenkin ensi vuonna, kun seura järjestää syyskuussa sprinttisuunnistuksen SM-kilpailut Forssassa.