Julkaistu: 23.09.2017 13:11

Nuori forssalaismies pakeni poliisia ja törmäsi kallioon - kyydissä neljä ihmistä

  • Nuorella forssalaismiehellä ei ehtinyt olla ajokortti kuin muutaman viikon, kun matka päättyi paon jälkeen kallionleikkaukseen. Kuva: Poliisi

Liikennettä Valtatie kahdella varhain lauantaiaamuna valvomassa ollut poliisipartio havaitsi vastaantulevan auton, joka liikkui tuntuvaa ylinopeutta. Partio kääntyi auton perään, jolloin auto kiihdytti vauhtiaan kadoten näkyvistä. Partio löysi auton hetken etsiskelyn jälkeen kallionleikkaukseen törmänneenä.

Autossa olleet henkilöt eivät olleet enää paikalla. Poliisin selvittelyjen jälkeen auton kuljettajaksi epäillään 18-vuotiasta forssalaismiestä. Mies oli hakeutunut terveydenhuollon palveluihin. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 
Kuljettajan lisäksi auton kyydissä oli neljä ihmistä, joista osa on alaikäisiä. Tapahtumia ja autossa kyydissä olleiden näkemyksiä selvitellään poliisin toimesta. FL

Julkaistu: 17.12.2017 17:58
Multiple images

Luovuus on köyhän paras apu, tietää jokioislainen Seija Syrjälä.

Hän aikoo tehdä jouluksi rosollin, johon hän laittaa perinteisten ainesten lisäksi perunaa ja omenaa tuomaan ruokaisuutta. Jokaiselle aterialle hän tuunaa rosollin erikseen kananmunalla, juustolla tai sillillä.