Julkaistu: 23.09.2017 13:11

Nuori forssalaismies pakeni poliisia ja törmäsi kallioon - kyydissä neljä ihmistä

  • Nuorella forssalaismiehellä ei ehtinyt olla ajokortti kuin muutaman viikon, kun matka päättyi paon jälkeen kallionleikkaukseen. Kuva: Poliisi

Liikennettä Valtatie kahdella varhain lauantaiaamuna valvomassa ollut poliisipartio havaitsi vastaantulevan auton, joka liikkui tuntuvaa ylinopeutta. Partio kääntyi auton perään, jolloin auto kiihdytti vauhtiaan kadoten näkyvistä. Partio löysi auton hetken etsiskelyn jälkeen kallionleikkaukseen törmänneenä.

Autossa olleet henkilöt eivät olleet enää paikalla. Poliisin selvittelyjen jälkeen auton kuljettajaksi epäillään 18-vuotiasta forssalaismiestä. Mies oli hakeutunut terveydenhuollon palveluihin. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 
Kuljettajan lisäksi auton kyydissä oli neljä ihmistä, joista osa on alaikäisiä. Tapahtumia ja autossa kyydissä olleiden näkemyksiä selvitellään poliisin toimesta. FL

Julkaistu: 17.07.2018 16:00

Vaikka lämpimien kelien vuoksi Etelä-Suomen järvi- ja merialueilla sinilevän eli syanobakteerin määrä on ollut viime viikkoina runsasta, Forssan seudulla levää ei ole tällä hetkellä juurikaan.

Julkaistu: 17.07.2018 13:47

Kaupasta ostettavat ruukkusalaatit ja yrtit maistuvat ympäri vuoden, mutta ongelmana on heikko säilyvyys: ruokahävikkiä tulee vääjäämättä, kun kasvit nuupahtavat keveisiin ruukkuihinsa – pahimmassa tapauksessa jo ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Julkaistu: 16.07.2018 18:16
Multiple images

Jos häissä perinteisen valssin tilalla tanssittaisiinkin tango, kappaleen valinta ei olisi lainkaan yksinkertaista. Tanssijoiden ja tangon olisi kohdattava täydellisesti. Valinnan tekisi tunteilla voimakkaasti ladattu tango eikä avioon aikova pari.

Julkaistu: 16.07.2018 16:13
Multiple images

Forssalainen Kati Kettunen huoahtaa, että lämpöä piisaa. Kerrostaloasunnossa lämpö on suunnilleen sama kuin varjossa. Tuulettimet olo- ja makuuhuoneissa auttavat. Sekarotuista Vili-koiraa on toki ulkoilutettava, mutta ei nyt 4 tai 7 kilometrin lenkkejä kuten tavallisesti.