Julkaistu: 29.09.2017 15:08

Moottoripyöräilijä erehtyi vilkun käytöstä

17-vuotias humppilalaispoika törmäsi moottoripyörällä hänen edellään ajaneeseen kuorma-autoon Loimaalla Lännentiellä perjantaina aamupäivällä.
Nuori mies lähti ohittamaan ajoneuvoyhdistelmää samaan aikaan kuin yhdistelmä oli kääntymässä Lännentieltä ajosuunnassaan vasemmalle Lujabetonin pihaan.
Kumpikin osapuoli jarrutti, mutta moottoripyörä osui kuorma-auton takarenkaisiin ja kaatui ajoradalle.
Nuori mies kertoi havainneensa yhdistelmän vilkuttavan, mutta tulkinneensa sen virheellisesti merkiksi ohitukselle.
Moottoripyörän kuski selvisi tilanteesta säikähdyksellä ja lievin vammoin. Ambulanssissa käynnin jälkeen hän kävi vielä sairaalassa tarkistuttamassa vammat.
Häntä epäillään liikennerikkomuksesta. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin.

 

Kommentit

Julkaistu: 17.07.2018 16:00

Vaikka lämpimien kelien vuoksi Etelä-Suomen järvi- ja merialueilla sinilevän eli syanobakteerin määrä on ollut viime viikkoina runsasta, Forssan seudulla levää ei ole tällä hetkellä juurikaan.

Julkaistu: 17.07.2018 13:47

Kaupasta ostettavat ruukkusalaatit ja yrtit maistuvat ympäri vuoden, mutta ongelmana on heikko säilyvyys: ruokahävikkiä tulee vääjäämättä, kun kasvit nuupahtavat keveisiin ruukkuihinsa – pahimmassa tapauksessa jo ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Julkaistu: 16.07.2018 18:16
Multiple images

Jos häissä perinteisen valssin tilalla tanssittaisiinkin tango, kappaleen valinta ei olisi lainkaan yksinkertaista. Tanssijoiden ja tangon olisi kohdattava täydellisesti. Valinnan tekisi tunteilla voimakkaasti ladattu tango eikä avioon aikova pari.

Julkaistu: 16.07.2018 16:13
Multiple images

Forssalainen Kati Kettunen huoahtaa, että lämpöä piisaa. Kerrostaloasunnossa lämpö on suunnilleen sama kuin varjossa. Tuulettimet olo- ja makuuhuoneissa auttavat. Sekarotuista Vili-koiraa on toki ulkoilutettava, mutta ei nyt 4 tai 7 kilometrin lenkkejä kuten tavallisesti.