Julkaistu: 11.10.2017 05:00

Vauvauutinen

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion uutispommi tulevasta perheenlisäyksestä sekoitti niin suomalaiset kuin myös ruotsalaisetkin kuninkaallisia myöten kaikkien vilpittömästi iloitessa pariskunnan vauvauutisesta!

Vauvauutisen ajankohta laskettuine aikoineen merkinnee myös vissiä potkua Niinistön presidentinkampanjalle. Niinistön tuskin enää edes todellisuudessa tarvinnee sitä käydäkään, sillä niin suuresta asiasta on kyse, kun tuleva "maan äiti", rouva Jenni Haukio "Suomi 100 vuotta" -juhlavuoden kunniaksi on ilmoittanut tulevalle "maan isälle" ilouutisen raskaudestaan!

Pariskunnan katseista kuvastui vilpitön onni ja rakkaus sekä syvä kunnioitus toisiaan kohtaan heidän esiintyessään kotimaan median edessä kameroiden salamavalojen ristitulessa Suomen kansalle "Suomi 100 juhlavuotena" -uutispomminsa myötä!

Raimo Rönkkö

Julkaistu: 17.07.2018 05:00

Tainneet loppua pahat puheet uuden ympyrän tarpeellisuudesta. Keskeneräisenäkin se toimii jo paremmin kuin ennen. Työporukka tekee hyvää työtä. Ohjausviitoitus on asiallinen, ja liikenne kulkee jo nyt pysähtelemättä.