Julkaistu: 11.10.2017 05:00

Vauvauutinen

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion uutispommi tulevasta perheenlisäyksestä sekoitti niin suomalaiset kuin myös ruotsalaisetkin kuninkaallisia myöten kaikkien vilpittömästi iloitessa pariskunnan vauvauutisesta!

Vauvauutisen ajankohta laskettuine aikoineen merkinnee myös vissiä potkua Niinistön presidentinkampanjalle. Niinistön tuskin enää edes todellisuudessa tarvinnee sitä käydäkään, sillä niin suuresta asiasta on kyse, kun tuleva "maan äiti", rouva Jenni Haukio "Suomi 100 vuotta" -juhlavuoden kunniaksi on ilmoittanut tulevalle "maan isälle" ilouutisen raskaudestaan!

Pariskunnan katseista kuvastui vilpitön onni ja rakkaus sekä syvä kunnioitus toisiaan kohtaan heidän esiintyessään kotimaan median edessä kameroiden salamavalojen ristitulessa Suomen kansalle "Suomi 100 juhlavuotena" -uutispomminsa myötä!

Raimo Rönkkö

Julkaistu: 17.10.2017 05:00

Susanna Drockila kirjoitti aikanaan Forssan Lehteen älyttömän hyviä kolumneja (ei siinä, että nykyisissäkään mitään vikaa ois).

Minä ja varmasti todella monet muutkin ovat haaveilleet hänen comebackistaan

Julkaistu: 16.10.2017 05:00

Tunnettu englantilainen pappi ja taloustieteilijä Malthus totesi jo 1798, että maapallon ravintovarat lisääntyvät vain aritmeettisessa sarjassa (1,2,3) mutta väestö lisääntyy geometrisessä sarjassa (2,4,8).