Julkaistu: 12.10.2017 10:47

Huumekuskeja jäi kiinni Forssassa

Poliisi sai kiinni kaksi huumekuskia Forssan liikenteestä keskiviikkona.

Ensimmäinen tapaus havaittiin Tampereentiellä päivällä. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Henkilölle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle ja bentsodiatsepaamille. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Toisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Forssassa Rautatienkadulla illalla. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Henkilöllä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. FL

 

Julkaistu: 16.12.2017 18:48
Multiple images

Jokioisten Tietotalon Kordelin-sali on puolillaan, kun Paavo Väyrynen kävelee sisään.

Ensitöikseen presidenttiehdokas kättelee jokaisen tilaisuuteen saapuneen. Sitten hän seisahtaa yleisön eteen ja alkaa puhua.

Hän aloittaa kritisoimalla mediaa – tietenkin.

Julkaistu: 16.12.2017 18:04

-Jos joku ei tajua, miksi rahan lahjoittaminen Joulupata-keräykseen on hyvä teko, niin ei sitä tarvitse sellaiselle selittääkään, tokaisi tammelalainen Martti Ruonti, joka lahjoitti rahaa vähävaraisten hyväksi suunnattuun Joulupataan.