Julkaistu: 12.10.2017 16:03

Forssalainen Karotia panostaa tuotantotiloihin - Suomen suurin yksityinen porkkanatila vahvistaa asemiaan

Karotian toimitusjohtaja Arto Hyytiäinen esittelee uusia tuotantotiloja, joita on rakennettu kesän ja syksyn aikana. Vanhoja tuotantotiloja on purettu noin tuhat neliömetriä, jonka jälkeen uusia tuotantotiloja on rakennettu noin 1 300 neliömetriä. Tuotantotilojen osalta laajennus on valmis.

Juttu jatkuu vielä...

 

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin ja tee tilaus.

Tutustu tilauksiin

Julkaistu: 17.12.2017 17:58
Multiple images

Luovuus on köyhän paras apu, tietää jokioislainen Seija Syrjälä.

Hän aikoo tehdä jouluksi rosollin, johon hän laittaa perinteisten ainesten lisäksi perunaa ja omenaa tuomaan ruokaisuutta. Jokaiselle aterialle hän tuunaa rosollin erikseen kananmunalla, juustolla tai sillillä.