Julkaistu: 12.10.2017 22:10

Wahren-opisto päivitti syksyn kurssitarjonnan - parikymmentä kurssia peruttiin

  • Uusiakin kursseja on tyrkyllä - yhdellä niistä voi opetella atk-taitoja. Kuva: Jani Suhonen

Wahren-opisto on päivittänyt syksyn kurssitarjontaa. Valikoimasta on poistettu parikymmentä kurssia, joille ei ole riittävästi ilmoittautuneita.

Listalla ovat mm. kurssi ympäristövastuullisuudesta omassa arjessa, käsite- ja kierrätystaidepaja, kässäeskari, vallaton virkkaus, huonekalujen ja pienesineiden tuunaus, englantia kerraten 1 ja 2, ranskaa kerraten 1 ja 2, arabiaa ihan alusta, kuvan käsittelyn alkeet ja wordia verkossa.

Kaikkiaan syksyn kurssitarjonnasta katoaa näin vajaat 310 tuntia.

Uusina kursseina tarjotaan kurssia punasavesta keramiikaksi, valohimmeleiden rakentamiseksi, atk-taitoja senioreille sekä uutta lavatanssijumpparyhmää. Näiden uusien kurssien tuntimäärä on kaikkiaan tänä syksynä yhteensä 50 tuntia ja ensi keväänä myös 50 tuntia.

Opiston rehtori Jukka Nummelin sanoo kurssien perumisen olevan normaalilla tasolla. Kurssitarjonnassa on kaikkiaan noin 250 kurssia. Wahren-opiston kursseilla käy noin 1 800 tiedon- ja taidonhaluista. FL

 

Julkaistu: 17.12.2017 17:58
Multiple images

Luovuus on köyhän paras apu, tietää jokioislainen Seija Syrjälä.

Hän aikoo tehdä jouluksi rosollin, johon hän laittaa perinteisten ainesten lisäksi perunaa ja omenaa tuomaan ruokaisuutta. Jokaiselle aterialle hän tuunaa rosollin erikseen kananmunalla, juustolla tai sillillä.