Julkaistu: 13.10.2017 10:08

Raannan loukkaantuminen synkisti Arizonan vaikeaa alkukautta

Maalivahti Antti Raanta jätti kaukalon avauserän jälkeen Arizonan NHL-ottelussa Detroitia vastaan. Coyotes kertoi Twitterissä, että Raanta kärsii alavartalovammasta.

Joukkueen päävalmentaja Rich Tocchet ei osannut ottelun jälkeen arvioida, kuinka vakavasta loukkaantumisesta on kyse.

- Minulla ei ole hajuakaan, Tocchet totesi NHL:n verkkosivuilla.

Sen Tocchet tiesi, ettei Raannan loukkaantuminen Detroit-pelissä liity terveysongelmiin, joita Raannalla oli harjoituskaudella. Leijonat.comin mukaan kyse oli krampeista.

Arizonan ykkösvahdiksi New York Rangersista hankittu Raanta piti maalinsa puhtaana avauserässä yhdeksällä torjunnalla. Jatko ei sujunut joukkueelta yhtä hyvin, sillä Detroit vei voiton 4-2. Raannan korvannut Louis Domingue päästi taakseen kolme kiekkoa, joista yhden oman joukkueen pelatessa ylivoimalla ottelun lopussa.

- Yksi piste neljästä ottelusta ei riitä. Olemme lähellä, mutta se ei ole tarpeeksi hyvä. Tämä vaatii aika paljon itsetutkiskelua koko joukkueelta, Domingue sanoi seuran Twitterissä julkaistussa haastattelussa.

Winnipeg yksinkertaisti peliään

Winnipeg hävisi kauden aluksi kaksi ottelua päästettyään 13 maalia, mutta sen jälkeen tahti muuttui. Torstain kierroksella Winnipeg kukisti Vancouverin 4-2, ja Patrik Laine sai nimensä maalitilastoihin toisen kerran tällä kaudella.

Laine ja Tyler Myers osuivat runsaan kolmen minuutin jaksolla, kun Winnipeg kipusi toisessa erässä kahden maalin johtoon.

- Pelaamme yksinkertaisesti, kun on sen aika. Niin saamme taitomme parhaaseen mahdolliseen käyttöön, Winnipegin maalivahti Connor Hellebuyck kommentoi NHL.comissa. Ykkösvahdin paikan ottanut torjuja loi onnistumisen edellytykset 30 torjunnallaan.

Laine teki maalinsa tarkalla rannevedolla Ryan Littlen syötöstä.

- Little on keskushyökkääjien eliittiä. Hän näkee kentän ja luo toisille paikkoja, Laine kiitteli NHL:n sivuilla.

Julkaistu: 19.03.2018 19:59

Liikenne- ja viestintäministeriö ehdottaa 400 euron suuruista hankintatukea sähköavusteisen polkupyörän hankintaan vuosille 2018-21.

Ehdotuksen mukaan tukeen olisivat oikeutettuja yksityishenkilöt ja tukea voisi saada uuden sähköpyörän hankintaan kerran kalenterivuodessa.

Julkaistu: 19.03.2018 19:34

Facebookin osakekurssi on lähtenyt selvään laskuun New Yorkin pörssikaupassa. Yhtiö on joutunut tikunnokkaan viestimien kerrottua mittavasta käyttäjätietojen väärinkäytöstä. Osake oli kaupankäynnin alkaessa viiden prosentin laskussa.