Julkaistu: 13.11.2017 22:09

Keskustan kaava meni lävitse yksimielisesti - kaavoitus valmistelussa vuodesta 2010

Forssan kaupunginvaltuusto hyväksyi pitkään valmistellun osaa Forssan keskustaan koskevan Keskusta VI A-asemakaavan vaihtoehto A:n pohjalta. Tämä merkitsee sitä, että kiistelty osuuskaupan entinen tavaratalo Hämeentien ja Vapaudenkadun kulmassa ei saa niin sitovaa suojelumerkintää kuin vaihtoehdossa B. Vaihtoehdossa A kiinteistö on saanut merkinnän paikallisesti arvokkaasta rakennuksesta.

Juttu jatkuu vielä...

 

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin ja tee tilaus.

Tutustu tilauksiin

Julkaistu: 18.06.2018 16:31

Forssassa pilotoidaan tänä kesänä Film Office -hanke.

Hankkeen tarkoitus on luoda organisaatio, joka pystyy tuottamaan palveluja erilaisille TV-sarjojen ja elokuvien kuvausryhmille ja toimimaan linkkinä paikallisten palveluntarjoajien ja tuotantoyhtiöiden välillä.

Julkaistu: 18.06.2018 05:00

Tammelan hautausmaalla kaatunut puolitoista metriä korkea hautakivi herättää keskustelua hautakivien hoidosta ja vastuista. Tammelan seurakunnan hautausmaanhoitaja Jyrki Hakalan mukaan vainajan omaisten tulisi huolehtia hautakiven oikaisemisesta ja kunnossapidosta.