Julkaistu: 17.11.2017 12:12

Lataa itsellesi uusi Forssan Lehden mobiilisovellus

  • Uuteen sovellukseen päivittyvät jatkuvasti päivän tärkeimmät uutiset Forssan seudulta, kotimaasta ja maailmalta. Sieltä löytyvät omina osioinaan myös näköislehdet, kiekkovideot sekä paikallisia etuja ja tarjouksia sisältävä Etukanava.

Forssan Lehti on julkaissut uuden mobiilisovelluksen. Osa sovelluksen sisällöstä on vapaasti kenen tahansa luettavissa, mutta Forssan Lehden digitilaajana sinulla on pääsy kaikkeen sisältöön.

Pääset lataamaan Forssan Lehden sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi laitteesi sovelluskaupasta.

Android-laitteilla, kuten Samsung, Huawei, löydät sovelluksen Play-kaupasta. iPhonelle ja iPadille sovellus löytyy App Storesta. Hakusana on ”Forssan Lehti”.

Play-kaupassa:

App Storessa:

 

Pääset kirjautumaan uuteen sovellukseen samoilla tunnuksilla kuin forssanlehti.fi-verkkopalveluun.

Käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi ja salasanana itse asettamasi salasana.

Jos olet unohtanut salasanasi, pääset luomaan itsellesi uuden Oletko unohtanut salasanasi? -linkin kautta. Tästä pääset luomaan itsellesi uuden salasanan. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

 

Uuteen sovellukseen päivittyvät jatkuvasti päivän tärkeimmät uutiset Forssan seudulta, kotimaasta ja maailmalta.

Sieltä löytyvät omina osioinaan myös näköislehdet, kiekkovideot sekä paikallisia etuja ja tarjouksia sisältävä Etukanava.

Forssan Lehden näköislehti ilmestyy sovellukseen jo yöllä.

Voit myös asettaa sovelluksen lähettämään sinulle viestin, kun jotain tärkeää tapahtuu Forssan seudulla tai maailmalla.

Julkaistu: 21.01.2018 19:10

Presidentinvaalien ennakkoäänestyksessä rikottiin sunnuntaina miljoonan äänestäjän raja.

Viidennen äänestyspäivän jälkeen äänensä on antanut jo 24,2 prosenttia äänioikeutetuista. Edellisissä presidentinvaaleissa lukema oli vastaavana ajankohtana nelisen prosenttiyksikköä alhaisempi.

Julkaistu: 21.01.2018 18:32
Multiple images

Vanhat tilat olivat tunkkaiset, hämärät ja kangaspuut liian ahtaasti aseteltu. Töiden viimeistelylle ei ollut kunnollista paikkaa.

Näin kuvaavat Jokiläänin kansalaisopiston kudontakurssin harrastajat tiloja, joissa he tekivät käsitöitä vielä viime syksyyn asti.

Julkaistu: 21.01.2018 18:17

Tammelalainen yrittäjä Mika Laine sai ravintola Vispilässä lauantai-iltaa viettäessään vaimonsa Leenan kanssa idean Ankkalammin jään putsaamisesta luistelukuntoon. Laine kysyi Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemeltä, onko heillä lupa mennä kunnostamaan jää talkoovoimin.