Julkaistu: 17.11.2017 12:12

Lataa itsellesi uusi Forssan Lehden mobiilisovellus

  • Uuteen sovellukseen päivittyvät jatkuvasti päivän tärkeimmät uutiset Forssan seudulta, kotimaasta ja maailmalta. Sieltä löytyvät omina osioinaan myös näköislehdet, kiekkovideot sekä paikallisia etuja ja tarjouksia sisältävä Etukanava.

Forssan Lehti on julkaissut uuden mobiilisovelluksen. Osa sovelluksen sisällöstä on vapaasti kenen tahansa luettavissa, mutta Forssan Lehden digitilaajana sinulla on pääsy kaikkeen sisältöön.

Pääset lataamaan Forssan Lehden sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi laitteesi sovelluskaupasta.

Android-laitteilla, kuten Samsung, Huawei, löydät sovelluksen Play-kaupasta. iPhonelle ja iPadille sovellus löytyy App Storesta. Hakusana on ”Forssan Lehti”.

Play-kaupassa:

App Storessa:

 

Pääset kirjautumaan uuteen sovellukseen samoilla tunnuksilla kuin forssanlehti.fi-verkkopalveluun.

Käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi ja salasanana itse asettamasi salasana.

Jos olet unohtanut salasanasi, pääset luomaan itsellesi uuden Oletko unohtanut salasanasi? -linkin kautta. Tästä pääset luomaan itsellesi uuden salasanan. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

 

Uuteen sovellukseen päivittyvät jatkuvasti päivän tärkeimmät uutiset Forssan seudulta, kotimaasta ja maailmalta.

Sieltä löytyvät omina osioinaan myös näköislehdet, kiekkovideot sekä paikallisia etuja ja tarjouksia sisältävä Etukanava.

Forssan Lehden näköislehti ilmestyy sovellukseen jo yöllä.

Voit myös asettaa sovelluksen lähettämään sinulle viestin, kun jotain tärkeää tapahtuu Forssan seudulla tai maailmalla.

Julkaistu: 20.07.2018 09:30
Multiple images

San Sebastiania pidetään yhtenä Euroopan parhaista ruokamatkailukohteista. Espanjan pohjoisrannikolla sijaitsevassa kaupungissa on peräti 34 Michelin-oppaassa mainittua ravintolaa, mikä on poikkeuksellisen paljon 186 000 asukkaaseen nähden.

Julkaistu: 20.07.2018 09:00

Korutaiteilija Liisa Vitalin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi sata vuotta. Kuparinappien suunnittelijana alan ensiaskeleita ottanut taiteilija nousi korutaiteilijana maineeseen 1960-luvun lopulla.