Julkaistu: 04.12.2017 05:00

Vain Strömsössä kaikki onnistuu

Louna-kirjastot joutuivat uusimaan kirjastojärjestelmänsä, koska pitkään käytössä olleen järjestelmän ylläpito loppuu tänä vuonna. Uuden järjestelmän sisäänajo aiheutti kahden viikon palvelukatkon, mutta muutos saatiin tehdyksi ja Louna-kirjastot palvelevat jälleen niin pääkirjastoissa kuin kirjastoautoissakin.

Järjestelmävaihdoksen vuoksi Louna-kirjastot joutuivat sulkemaan verkkokirjastonsa, koska vanha verkkokirjasto ei ole yhteensopiva uuden pääjärjestelmän kanssa. Valitettavasti järjestelmätoimittaja ei ole saanut uutta verkkokirjastoa vielä toimimaan, mikä on aiheuttanut kyselyitä ja muuta palautetta.

Louna-kirjastojen asiakkaat ovat suhtautuneet tilanteeseen kiitettävän pitkämielisesti.

Louna-kirjastojen henkilökunta tekee omasta puolestaan kaiken voitavansa, että verkkokirjasto saataisiin avatuksi mahdollisimman pian. Ennen sitä täytyy kuitenkin varmistua, että verkkopalvelut toimivat kaikin puolin luotettavasti ja tietoturvallisesti.

Kun verkkokirjasto saadaan jälleen avatuksi, kirjastot tiedottavat välittömästi kaikissa toimipisteissään, nettisivuillaan (www.lounakirjastot.fi) ja myös Facebookissa.

Asiakkaat voivat uusia lainojaan, tehdä varauksiaan ja esittää kysymyksiään myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Hyvää joulun ja uuden verkkokirjaston odotusta!

Louna-kirjastot

Kommentit

No hätä. Hyvin menee Kirjastolla. Pelataan ja katsellaan elokuvia!

Julkaistu: 18.03.2018 05:00

Syynä kuulutukseen on se, että eläkeläisiä siirtyy vauhdilla köyhyysrajan huonommalle puolelle. Tästä myös johtuu, että Suomen valtiovelka kasvaa edelleen. Eläkerahastoissa on noin 200 miljardia euroa, kun se vuonna 2012 oli noin 145 miljardia!