Julkaistu: 04.12.2017 10:09

Koira puri 8-vuotiasta tyttöä Forssassa

Kahdeksanvuotias tyttö sai vammoja, kun saksanpaimenkoira puri häntä käteen Forssan Linikkalassa.

Koiranomistaja oli hetkeä aiemmin päästänyt kaksi koiraansa kotinsa pihalla autosta vapaiksi ja oletti niiden juoksevan kotiin. Toinen koirista oli kuitenkin mennyt naapurin pihaan, jossa se puri lasta. Koira irrotti nopeasti otteensa, mutta tytölle jäi käteen vammat, jotka hän joutui hoidattamaan päivystyksessä.

Tapaus sattui lauantaina puoliltapäivin.

Koiran omistajaa epäillään vammantuottamisesta ja eläimen vartioimatta jättämisestä. Poliisin mukaan koiraa saa pitää vapaana vain, jos koira on hallinnassa ja sen saa tarvittaessa nopeasti kytkettyä.

 

Julkaistu: 19.03.2018 20:22

Someron kaupunki päättää osaltaan hyväksyä UPM-Kymmenen vastauksen kuntien tekemään sovintoesitykseen. Sovun löytyminen edellyttää, että myös 31 muuta kuntaa hyväksyy sovintoesityksen.

Julkaistu: 19.03.2018 15:05

Romanit eivät halua tehdä töitä, romanit varastavat, romanit ovat vaarallisia...

Siinä jotakin niistä ennakkoluuloista, jotka ovat tuttuja forssalaisille Kim ja Tenise Frimanille sekä Tino ja Tenho Långströmille.

Julkaistu: 19.03.2018 05:00
Multiple images

Juuri nyt eletään maatalouden kriisiaikaa.

Idänkaupan tyrehtyminen ja halpuuttamis-kampanjat ovat kaventaneet maatalousyrittäjän leipää.

-Jos ennen piti olla tarkka ostoksissaan, niin nyt täytyy karsia kaikki löysät pois, sanoo somerolainen lypsykarjatilallinen Hannele Nikkanen.

Julkaistu: 18.03.2018 19:14
Multiple images

Forssalainen Emmi Väänänen, urjalalainen Kaarlo Tiili ja tammelalainen Veeti Yrjölä ja muut Kitarakoplan nuoret kitaristit keskittyivät Urjalan yhtenäiskoulun luokassa ankarasti sekä Vivaldiin että Metallicaan.

Julkaistu: 18.03.2018 16:02
Multiple images

Neljännesvuosisadan Somerolla toiminut Leather Heaven muutti lokakuussa Forssaan Faktian vanhoihin halli- ja opetustiloihin.

Uusissa tiloissa on myymälän puolella noin 1 500 neliötä ja varastopuolella toinen mokoma.