Julkaistu: 05.12.2017 19:45

Jokioisilla kolmen auton ketjukolari

Jokioisilla sattui tiistai-iltana kolmen auton ketjukolari, jossa loukkaantui lievästi kolme ihmistä. Onnettomuus tapahtui kakkostiellä, pari kilometriä varalaskupaikasta Humppilan suuntaan.

Onnettomuuden aikaan tie oli liukas, näkyvyys huono ja satoi lunta.

-Ilmeisesti kaikki kolme seikkaa vaikuttivat turmaan, päivystävä palomestari Markus Majuri Kanta-Hämeen pelastuslaitokselta arvioi.

Kolarissa oli mukana pakettiauto, kaksi henkilöautoa ja yhteensä neljä henkilöä. Osalliset olivat kaikki matkalla Porin suuntaan. FL

 

 

Julkaistu: 16.07.2018 18:16
Multiple images

Jos häissä perinteisen valssin tilalla tanssittaisiinkin tango, kappaleen valinta ei olisi lainkaan yksinkertaista. Tanssijoiden ja tangon olisi kohdattava täydellisesti. Valinnan tekisi tunteilla voimakkaasti ladattu tango eikä avioon aikova pari.

Julkaistu: 16.07.2018 16:13
Multiple images

Forssalainen Kati Kettunen huoahtaa, että lämpöä piisaa. Kerrostaloasunnossa lämpö on suunnilleen sama kuin varjossa. Tuulettimet olo- ja makuuhuoneissa auttavat. Sekarotuista Vili-koiraa on toki ulkoilutettava, mutta ei nyt 4 tai 7 kilometrin lenkkejä kuten tavallisesti.

Julkaistu: 16.07.2018 10:00

Entisaikaan leivät leivottiin omasta leipäjuuresta, joka saattoi kiertää suvussa taikinatiinujen pohjalla jopa satoja vuosia. Nyt leipäjuurta on alettu arvostaa uudestaan, sillä juureen tehty leipä on, no sanalla sanoen: juurevan makuista.

Julkaistu: 15.07.2018 16:18
Multiple images

Tarkka sihti, oikea määrä voimaa ja tietty ranneliike. Reijo Harjulla on renkaan heitto hallussa, vaikka ei lajia kovin usein harjoittelekaan.

-Ei sitä tule muulloin heitettyä kuin näissä kylän omissa kesäjuhlissa. On niitä palkintojakin joskus tullut voitettua, hän paljastaa.