Julkaistu: 07.12.2017 09:55

Kannabiksen tuoksu johdatti poliisin kotikasvattamolle

Poliisipartio pysäytti tiistai-iltana kello 19:n jälkeen Jokioisilla ajoneuvon ja huomasi, että autosta nousi voimakas kannabiksen haju.

Partio teki auton omistajan luona kotietsinnän. Asunnosta löytyi muutamia kannabiskasveja sekä ampuma-ase.

Ampuma-aseeseen oli poliisin mukaan lupa, mutta asetta säilytettiin väärin.

Tapausta tutkitaan huumausainerikoksena sekä ampuma-aserikoksena.

 

Keskiviikkona kello 17:n maissa poliisipartio pysäytti Jokioisilla forssalaisen vuonna 1995 syntyneen miehen kuljettaman auton. Poliisi epäili, että kuljettaja ajoi huumaavaan aineen alaisuudessa.

Kuljettajaa epäillään huumausainerikoksesta sekä rattijuopumuksesta. FL

 

Juttua muokattu 7.12.2017 klo 11.30: lisätty tapahtumien paikkakunnat.

Julkaistu: 16.07.2018 18:16
Multiple images

Jos häissä perinteisen valssin tilalla tanssittaisiinkin tango, kappaleen valinta ei olisi lainkaan yksinkertaista. Tanssijoiden ja tangon olisi kohdattava täydellisesti. Valinnan tekisi tunteilla voimakkaasti ladattu tango eikä avioon aikova pari.

Julkaistu: 16.07.2018 16:13
Multiple images

Forssalainen Kati Kettunen huoahtaa, että lämpöä piisaa. Kerrostaloasunnossa lämpö on suunnilleen sama kuin varjossa. Tuulettimet olo- ja makuuhuoneissa auttavat. Sekarotuista Vili-koiraa on toki ulkoilutettava, mutta ei nyt 4 tai 7 kilometrin lenkkejä kuten tavallisesti.

Julkaistu: 16.07.2018 10:00

Entisaikaan leivät leivottiin omasta leipäjuuresta, joka saattoi kiertää suvussa taikinatiinujen pohjalla jopa satoja vuosia. Nyt leipäjuurta on alettu arvostaa uudestaan, sillä juureen tehty leipä on, no sanalla sanoen: juurevan makuista.

Julkaistu: 15.07.2018 16:18
Multiple images

Tarkka sihti, oikea määrä voimaa ja tietty ranneliike. Reijo Harjulla on renkaan heitto hallussa, vaikka ei lajia kovin usein harjoittelekaan.

-Ei sitä tule muulloin heitettyä kuin näissä kylän omissa kesäjuhlissa. On niitä palkintojakin joskus tullut voitettua, hän paljastaa.