Julkaistu: 07.12.2017 10:23

Poliisi etsii kolaripaikalta paennutta kaksikkoa

Itsenäisyyspäivänä kello 13:n aikoihin Forssassa Similänkadun ja Saarelantien risteyksessä tapahtui kolari, jossa toinen auto tuli kärkikolmion takaa toisen auton kylkeen.

Kolmion takaa tulleesta autosta nousi ulos kaksi henkilöä, jotka poistuivat paikalta mukanaan koira.

Poliisi kertoo, että paikalla ollut sivullinen otti puhelimellaan kuvan törmäilijöistä. Poliisin tiedon mukaan kumpikaan paikalta poistuneista ei ollut auton omistaja.

Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Mikäli jollakulla on lisätietoa tai havaintoja paikalta poistuneesta kaksikosta, poliisi pyytää ottamaan yhteyttä. FL

 

Julkaistu: 16.07.2018 18:16
Multiple images

Jos häissä perinteisen valssin tilalla tanssittaisiinkin tango, kappaleen valinta ei olisi lainkaan yksinkertaista. Tanssijoiden ja tangon olisi kohdattava täydellisesti. Valinnan tekisi tunteilla voimakkaasti ladattu tango eikä avioon aikova pari.

Julkaistu: 16.07.2018 16:13
Multiple images

Forssalainen Kati Kettunen huoahtaa, että lämpöä piisaa. Kerrostaloasunnossa lämpö on suunnilleen sama kuin varjossa. Tuulettimet olo- ja makuuhuoneissa auttavat. Sekarotuista Vili-koiraa on toki ulkoilutettava, mutta ei nyt 4 tai 7 kilometrin lenkkejä kuten tavallisesti.

Julkaistu: 16.07.2018 10:00

Entisaikaan leivät leivottiin omasta leipäjuuresta, joka saattoi kiertää suvussa taikinatiinujen pohjalla jopa satoja vuosia. Nyt leipäjuurta on alettu arvostaa uudestaan, sillä juureen tehty leipä on, no sanalla sanoen: juurevan makuista.

Julkaistu: 15.07.2018 16:18
Multiple images

Tarkka sihti, oikea määrä voimaa ja tietty ranneliike. Reijo Harjulla on renkaan heitto hallussa, vaikka ei lajia kovin usein harjoittelekaan.

-Ei sitä tule muulloin heitettyä kuin näissä kylän omissa kesäjuhlissa. On niitä palkintojakin joskus tullut voitettua, hän paljastaa.