Julkaistu: 07.12.2017 14:23

Forssan Lehti uudistaa tilauksensa ensi viikolla

Forssan Lehti uudistaa joulukuussa tilaustarjontaansa. Lehden kestotilaaja saa pääsyn kaikkiin Forssan Lehden digitaalisiin palveluihin keskiviikkona 13.12. tapahtuvassa uudistuksessa.

Muutos koskee siis lehden kuluttaja-asiakkaita.

-Kestotilaajana sinulle kuuluvat kaikki Forssan Lehden digitaaliset palvelut eli jatkuvasti päivittyvä verkkosivusto forssanlehti.fi, näköislehti sekä Forssan Lehden uusi mobiilisovellus, kertoo uutispäällikkö Outi Lindqvist.

Näköislehti on painetun lehden kopio digitaalisessa muodossa. Jatkossa näköislehdessä ilmestyy lauantaisin ja sunnuntaisin myös Plussa-osio, jossa julkaistaan sellaista materiaalia, jota ei painetusta lehdestä löydy. Uusi Forssan Lehden Plussa ilmestyy ensimmäisen kerran huomenna 9. joulukuuta.

13. joulukuuta jälkeen kestotilaaja voi luoda itselleen digitunnuksen asiakasnumeron ja postinumeron avulla forssanlehti.fi-verkkopalvelussa.

- Kerromme uudistuksesta tarkemmin ensi viikolla, lupaa Lindqvist.

Painetun lehden kestotilaaja saa 13.12. jälkeen halutessaan käyttöönsä myös kätevän Forssan Lehti -sovelluksen.

-Sovelluksessa on tarjolla jatkuvaa uutisvirtaa Forssan alueelta, kotimaasta ja maailmalta. Löydät sieltä myös näköislehdet ja videoita. Lisäksi pääset katsomaan paikallisia tarjouksia Etukanavasta, Lindqvist sanoo.

Pääset lataamaan sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupasta. Android-laitteiisiin, kuten Samsung tai Huawei, sovellus löytyy Play-kaupasta. iPhonelle ja iPadille sovellus löytyy taas App Storesta.

Löydät sovelluksen hakusanalla ”Forssan Lehti”.

Julkaistu: 16.07.2018 18:16
Multiple images

Jos häissä perinteisen valssin tilalla tanssittaisiinkin tango, kappaleen valinta ei olisi lainkaan yksinkertaista. Tanssijoiden ja tangon olisi kohdattava täydellisesti. Valinnan tekisi tunteilla voimakkaasti ladattu tango eikä avioon aikova pari.

Julkaistu: 16.07.2018 16:13
Multiple images

Forssalainen Kati Kettunen huoahtaa, että lämpöä piisaa. Kerrostaloasunnossa lämpö on suunnilleen sama kuin varjossa. Tuulettimet olo- ja makuuhuoneissa auttavat. Sekarotuista Vili-koiraa on toki ulkoilutettava, mutta ei nyt 4 tai 7 kilometrin lenkkejä kuten tavallisesti.

Julkaistu: 16.07.2018 10:00

Entisaikaan leivät leivottiin omasta leipäjuuresta, joka saattoi kiertää suvussa taikinatiinujen pohjalla jopa satoja vuosia. Nyt leipäjuurta on alettu arvostaa uudestaan, sillä juureen tehty leipä on, no sanalla sanoen: juurevan makuista.

Julkaistu: 15.07.2018 16:18
Multiple images

Tarkka sihti, oikea määrä voimaa ja tietty ranneliike. Reijo Harjulla on renkaan heitto hallussa, vaikka ei lajia kovin usein harjoittelekaan.

-Ei sitä tule muulloin heitettyä kuin näissä kylän omissa kesäjuhlissa. On niitä palkintojakin joskus tullut voitettua, hän paljastaa.