Julkaistu: 07.12.2017 14:23

Forssan Lehti uudistaa tilauksensa ensi viikolla

Forssan Lehti uudistaa joulukuussa tilaustarjontaansa. Lehden kestotilaaja saa pääsyn kaikkiin Forssan Lehden digitaalisiin palveluihin keskiviikkona 13.12. tapahtuvassa uudistuksessa.

Muutos koskee siis lehden kuluttaja-asiakkaita.

-Kestotilaajana sinulle kuuluvat kaikki Forssan Lehden digitaaliset palvelut eli jatkuvasti päivittyvä verkkosivusto forssanlehti.fi, näköislehti sekä Forssan Lehden uusi mobiilisovellus, kertoo uutispäällikkö Outi Lindqvist.

Näköislehti on painetun lehden kopio digitaalisessa muodossa. Jatkossa näköislehdessä ilmestyy lauantaisin ja sunnuntaisin myös Plussa-osio, jossa julkaistaan sellaista materiaalia, jota ei painetusta lehdestä löydy. Uusi Forssan Lehden Plussa ilmestyy ensimmäisen kerran huomenna 9. joulukuuta.

13. joulukuuta jälkeen kestotilaaja voi luoda itselleen digitunnuksen asiakasnumeron ja postinumeron avulla forssanlehti.fi-verkkopalvelussa.

- Kerromme uudistuksesta tarkemmin ensi viikolla, lupaa Lindqvist.

Painetun lehden kestotilaaja saa 13.12. jälkeen halutessaan käyttöönsä myös kätevän Forssan Lehti -sovelluksen.

-Sovelluksessa on tarjolla jatkuvaa uutisvirtaa Forssan alueelta, kotimaasta ja maailmalta. Löydät sieltä myös näköislehdet ja videoita. Lisäksi pääset katsomaan paikallisia tarjouksia Etukanavasta, Lindqvist sanoo.

Pääset lataamaan sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupasta. Android-laitteiisiin, kuten Samsung tai Huawei, sovellus löytyy Play-kaupasta. iPhonelle ja iPadille sovellus löytyy taas App Storesta.

Löydät sovelluksen hakusanalla ”Forssan Lehti”.

Julkaistu: 19.03.2018 20:22

Someron kaupunki päättää osaltaan hyväksyä UPM-Kymmenen vastauksen kuntien tekemään sovintoesitykseen. Sovun löytyminen edellyttää, että myös 31 muuta kuntaa hyväksyy sovintoesityksen.

Julkaistu: 19.03.2018 15:05

Romanit eivät halua tehdä töitä, romanit varastavat, romanit ovat vaarallisia...

Siinä jotakin niistä ennakkoluuloista, jotka ovat tuttuja forssalaisille Kim ja Tenise Frimanille sekä Tino ja Tenho Långströmille.

Julkaistu: 19.03.2018 05:00
Multiple images

Juuri nyt eletään maatalouden kriisiaikaa.

Idänkaupan tyrehtyminen ja halpuuttamis-kampanjat ovat kaventaneet maatalousyrittäjän leipää.

-Jos ennen piti olla tarkka ostoksissaan, niin nyt täytyy karsia kaikki löysät pois, sanoo somerolainen lypsykarjatilallinen Hannele Nikkanen.

Julkaistu: 18.03.2018 19:14
Multiple images

Forssalainen Emmi Väänänen, urjalalainen Kaarlo Tiili ja tammelalainen Veeti Yrjölä ja muut Kitarakoplan nuoret kitaristit keskittyivät Urjalan yhtenäiskoulun luokassa ankarasti sekä Vivaldiin että Metallicaan.

Julkaistu: 18.03.2018 16:02
Multiple images

Neljännesvuosisadan Somerolla toiminut Leather Heaven muutti lokakuussa Forssaan Faktian vanhoihin halli- ja opetustiloihin.

Uusissa tiloissa on myymälän puolella noin 1 500 neliötä ja varastopuolella toinen mokoma.