Julkaistu: 07.12.2017 15:44

Yökerhosta lähtijät polttivat roskiksen

Poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja itsenäisyyspäivän vastaisena yönä Forssassa sattuneesta roska-astiapalosta.

Keskiviikkona kello 3:n aikoihin kaksi miestä poistui ravintola Statuksesta ja lähti kulkemaan kirjastolle päin.

Statuksen rakennuksen toisessa päässä toinen miehistä tuikkasi roska-astian palamaan. Kaksikko jäi hetkeksi katsomaan, että astia on varmassa tulessa, ja poistui paikalta. Yhteensä tilanteessa paloi kaksi jäteastiaa.

Tilanteen nähnyt asiakas ilmoitti asiasta henkilökunnalle, ja jäteastioihin tyhjennettiin peräti kuusi jauhesammutinta.

Poliisi on saanut tapahtumapaikalta valvontakamerakuvat käyttöönsä, mutta toivoo silti lisää silminnäkijähavaintoja. Poliisi vetoaa myös palon sytyttäjiin ja pyytää heitä ilmoittautumaan poliisille.

Tapauksen tutkintanimike on tällä hetkellä tuhotyön yritys. FL

 

 

Julkaistu: 16.07.2018 18:16
Multiple images

Jos häissä perinteisen valssin tilalla tanssittaisiinkin tango, kappaleen valinta ei olisi lainkaan yksinkertaista. Tanssijoiden ja tangon olisi kohdattava täydellisesti. Valinnan tekisi tunteilla voimakkaasti ladattu tango eikä avioon aikova pari.

Julkaistu: 16.07.2018 16:13
Multiple images

Forssalainen Kati Kettunen huoahtaa, että lämpöä piisaa. Kerrostaloasunnossa lämpö on suunnilleen sama kuin varjossa. Tuulettimet olo- ja makuuhuoneissa auttavat. Sekarotuista Vili-koiraa on toki ulkoilutettava, mutta ei nyt 4 tai 7 kilometrin lenkkejä kuten tavallisesti.

Julkaistu: 16.07.2018 10:00

Entisaikaan leivät leivottiin omasta leipäjuuresta, joka saattoi kiertää suvussa taikinatiinujen pohjalla jopa satoja vuosia. Nyt leipäjuurta on alettu arvostaa uudestaan, sillä juureen tehty leipä on, no sanalla sanoen: juurevan makuista.

Julkaistu: 15.07.2018 16:18
Multiple images

Tarkka sihti, oikea määrä voimaa ja tietty ranneliike. Reijo Harjulla on renkaan heitto hallussa, vaikka ei lajia kovin usein harjoittelekaan.

-Ei sitä tule muulloin heitettyä kuin näissä kylän omissa kesäjuhlissa. On niitä palkintojakin joskus tullut voitettua, hän paljastaa.