Julkaistu: 08.12.2017 15:29

Holjat julkisti ensi kesän artistit: Kaija Koo pääesiintyjäksi

  • Kaija Koo esiintyi Forssassa ainakin vuonna 2010 Status goes fest -tapahtumassa. Hän nousee myös Holjien lavalle tulevana kesänä.

Holjien lavalle nousee ensi kesänäkin suuria nimiä.

Elokuun 2.–4. päivä järjestettävän festivaalin pääesiintyjänä nähdään Kaija Koo. Artisti esiintyy perjantaina Elias Kaskisen jälkeen.

-Olemme yrittäneet saada Kaija Koon Holjille jo monena vuonna. Nyt se on viimein totta, taiteellinen johtaja Kalle Lahtinen iloitsee.

 

Kuten aiempina vuosina, myös tulevana kesänä torstai on pyhitetty nuorisolle, perjantai nuorille aikuisille ja lauantai aikuisille.

Torstaina esiintyy ainakin Jannika B sekä joku toinen nuorten suosima artisti tai yhtye, jonka nimeä ei vielä paljasteta.

-Se on yhä vahvistamatta, Kalle Lahtinen sanoo.

Lauantaina esiintyvät Uriah Heep, Martti Servo & Napander, Ile Kallio ja Divet Show.

 

Holjilla on ollut vuosittain huippuesiintyjiä. Esimerkiksi viime vuonna esiintyivät JVG, Tuure Kilpeläinen, Lauri Tähkä, Ellinoora ja Mikael Gabriel.

Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna lippuja myydään ennakkoon selvästi halvemmalla kuin ovelta.

Lippuja Holjille voi ostaa ennakkoon internetin kautta Tiketistä tai Forssan Kello-Nyströmistä, Kirkassilmästä ja Forssan Varaosasta.

Ennakkolippujen myynti alkaa viimeistään ensi viikon tiistaina, mutta liput saattavat tulla myyntiin jo maanantain aikana. Ennakkomyynti kestää Forssassa jouluaattoon ja netissä tapaninpäivään asti.

 

Kommentit

Hyviä esiintyjiä on tulossa jälleen. Mutta Divet show jo kolmantena kesänä peräkkäin on jo liikaa?Miksi!

Julkaistu: 23.01.2018 20:30

Presidentinvaalien ennakkoäänestyksessä rikkoutui kuuden vuoden takainen ennätys. Laskettuja ääniä on tähän mennessä kertynyt 1  532  640. Äänestysprosentti on 36,1. Edellinen ennätys oli presidentinvaalien toisella kierroksella vuonna 2012, jolloin ennakkoääniä annettiin 1  527  737.

Julkaistu: 23.01.2018 13:00
Multiple images

Maalaiskomedioissa tutuksi tulleessa Kuusniemen kunnassa kuhisee jälleen.

-Director cantus, kanttoriurkuri Ilmari Piiparisen atmosfäärit menevät sekaisin, kun Kuusniemelle puuhataan lentokenttää, paljastaa kirjailija ja maalaiskomedioiden isä Heikki Luoma.

Julkaistu: 23.01.2018 09:16

Vuoden museo 2018 -kilpailun finaaliin on valittu Aineen taidemuseo Torniosta, Muumimuseo ja Pelimuseo Tampereelta, Suomen Ilmailumuseo Vantaalta, EMMA – Espoon modernin taiteen museo sekä Suomen kansallismuseo Helsingistä.