Julkaistu: 08.12.2017 15:29

Holjat julkisti ensi kesän artistit: Kaija Koo pääesiintyjäksi

  • Kaija Koo esiintyi Forssassa ainakin vuonna 2010 Status goes fest -tapahtumassa. Hän nousee myös Holjien lavalle tulevana kesänä.

Holjien lavalle nousee ensi kesänäkin suuria nimiä.

Elokuun 2.–4. päivä järjestettävän festivaalin pääesiintyjänä nähdään Kaija Koo. Artisti esiintyy perjantaina Elias Kaskisen jälkeen.

-Olemme yrittäneet saada Kaija Koon Holjille jo monena vuonna. Nyt se on viimein totta, taiteellinen johtaja Kalle Lahtinen iloitsee.

 

Kuten aiempina vuosina, myös tulevana kesänä torstai on pyhitetty nuorisolle, perjantai nuorille aikuisille ja lauantai aikuisille.

Torstaina esiintyy ainakin Jannika B sekä joku toinen nuorten suosima artisti tai yhtye, jonka nimeä ei vielä paljasteta.

-Se on yhä vahvistamatta, Kalle Lahtinen sanoo.

Lauantaina esiintyvät Uriah Heep, Martti Servo & Napander, Ile Kallio ja Divet Show.

 

Holjilla on ollut vuosittain huippuesiintyjiä. Esimerkiksi viime vuonna esiintyivät JVG, Tuure Kilpeläinen, Lauri Tähkä, Ellinoora ja Mikael Gabriel.

Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna lippuja myydään ennakkoon selvästi halvemmalla kuin ovelta.

Lippuja Holjille voi ostaa ennakkoon internetin kautta Tiketistä tai Forssan Kello-Nyströmistä, Kirkassilmästä ja Forssan Varaosasta.

Ennakkolippujen myynti alkaa viimeistään ensi viikon tiistaina, mutta liput saattavat tulla myyntiin jo maanantain aikana. Ennakkomyynti kestää Forssassa jouluaattoon ja netissä tapaninpäivään asti.

 

Kommentit

Hyviä esiintyjiä on tulossa jälleen. Mutta Divet show jo kolmantena kesänä peräkkäin on jo liikaa?Miksi!

Julkaistu: 19.04.2018 20:22
Multiple images

Jokiläänin kansalaisopiston kevätnäyttelyn pystytysryhmä tekee tarkkaa työtä. Mielessä on vuoden teema Opistosta rytmiä elämään, kun kunnostettu kaappi etsii paikkaansa matolta ja lasi sen hyllyltä. Viereen sopii tikkujen tarkkaa rytmiä toistava peite. Joku voisi laskea matolle käsilaukunkin.

Julkaistu: 19.04.2018 18:13

Suunnistuskausi käynnistyy Lounais-Hämeessä ensi tiistaina alkavilla Forssan iltarasteilla Tammelan liikuntakeskuksessa.

Lounais-Hämeen Rastin suurin ponnistus odottaa kuitenkin ensi vuonna, kun seura järjestää syyskuussa sprinttisuunnistuksen SM-kilpailut Forssassa.