Julkaistu: 08.12.2017 15:29

Holjat julkisti ensi kesän artistit: Kaija Koo pääesiintyjäksi

  • Kaija Koo esiintyi Forssassa ainakin vuonna 2010 Status goes fest -tapahtumassa. Hän nousee myös Holjien lavalle tulevana kesänä.

Holjien lavalle nousee ensi kesänäkin suuria nimiä.

Elokuun 2.–4. päivä järjestettävän festivaalin pääesiintyjänä nähdään Kaija Koo. Artisti esiintyy perjantaina Elias Kaskisen jälkeen.

-Olemme yrittäneet saada Kaija Koon Holjille jo monena vuonna. Nyt se on viimein totta, taiteellinen johtaja Kalle Lahtinen iloitsee.

 

Kuten aiempina vuosina, myös tulevana kesänä torstai on pyhitetty nuorisolle, perjantai nuorille aikuisille ja lauantai aikuisille.

Torstaina esiintyy ainakin Jannika B sekä joku toinen nuorten suosima artisti tai yhtye, jonka nimeä ei vielä paljasteta.

-Se on yhä vahvistamatta, Kalle Lahtinen sanoo.

Lauantaina esiintyvät Uriah Heep, Martti Servo & Napander, Ile Kallio ja Divet Show.

 

Holjilla on ollut vuosittain huippuesiintyjiä. Esimerkiksi viime vuonna esiintyivät JVG, Tuure Kilpeläinen, Lauri Tähkä, Ellinoora ja Mikael Gabriel.

Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna lippuja myydään ennakkoon selvästi halvemmalla kuin ovelta.

Lippuja Holjille voi ostaa ennakkoon internetin kautta Tiketistä tai Forssan Kello-Nyströmistä, Kirkassilmästä ja Forssan Varaosasta.

Ennakkolippujen myynti alkaa viimeistään ensi viikon tiistaina, mutta liput saattavat tulla myyntiin jo maanantain aikana. Ennakkomyynti kestää Forssassa jouluaattoon ja netissä tapaninpäivään asti.

 

Kommentit

Hyviä esiintyjiä on tulossa jälleen. Mutta Divet show jo kolmantena kesänä peräkkäin on jo liikaa?Miksi!

Julkaistu: 21.07.2018 05:00
Multiple images

Tammelalainen Jenni Järvinen vietti nuorempana aikaa vesistöillä perheen kanssa. Hinku veneilyyn jäi kytemään, ja sopivan elämäntilanteen myötä haave oman veneen hankkimisesta konkretisoitui.

Nyt rannassa odottaa kaksitehomoottorilla varustettu Hurricane HT -moottorivene.

Julkaistu: 20.07.2018 09:30
Multiple images

San Sebastiania pidetään yhtenä Euroopan parhaista ruokamatkailukohteista. Espanjan pohjoisrannikolla sijaitsevassa kaupungissa on peräti 34 Michelin-oppaassa mainittua ravintolaa, mikä on poikkeuksellisen paljon 186 000 asukkaaseen nähden.

Julkaistu: 20.07.2018 09:00

Korutaiteilija Liisa Vitalin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi sata vuotta. Kuparinappien suunnittelijana alan ensiaskeleita ottanut taiteilija nousi korutaiteilijana maineeseen 1960-luvun lopulla.