Julkaistu: 17.12.2017 05:00

Mitä Hunnarilla ei vielä ole?

Sata ja yksi porrasta voisi olla kova juttu Hunnarilla. Raputhan ovat nyt parasta kuntoilumuotia – esimerkiksi Tahdon portaat Tampereella.

Hunnarin mäki olisi paikkana mitä sopivin. Eiköhän ne saataisi aikaan talkoilla vaikka paikallisten urheiluseurojen toimesta, ja puuainesta luulisi löytyvän läheltä.

Niitä sitten kapuamaan vauhdilla tai hitaammin, kukin voimiensa mukaan. Varmasti löytyisi kilpailuhenkisiäkin, niin siitä vaan suunnittelemaan kilpailutapahtumia.

Sata ja yksi muistuttamaan, että maamme on ensi vuonna 101-vuotias.

Maija

Kommentit

Eiköös lamminrannas pääse niit portaita kapuamaan! Hieno frisbeegolf rata on sinne tehty, joka vetää eniten myös käyttäjiä. Jossain päin oli mitattu 10k käyttäjää kk/ rappusten polkijoit tuskin niin montaa löytyy.

Julkaistu: 20.07.2018 05:00

Vaimoni osti tiistaina (jolloin tulee uutta kalaa) muikkuja. Avasin paketin; todella ala-arvoista muikkua, suurimmat +20 cm, pienimmät n 10 cm. Sitten seassa kuoreita yms. Tämäkö on laatua?

Reklamoin kauppiaalle; no comments.

Julkaistu: 17.07.2018 05:00

Tainneet loppua pahat puheet uuden ympyrän tarpeellisuudesta. Keskeneräisenäkin se toimii jo paremmin kuin ennen. Työporukka tekee hyvää työtä. Ohjausviitoitus on asiallinen, ja liikenne kulkee jo nyt pysähtelemättä.