Julkaistu: 22.12.2017 21:54

Kiekkokiuas: Mitä Liiga-seurat tarvitsevat joululahjaksi?

Kiekkokiuas-studiossa otetaan joulun kunniaksi hieman kevyemmällä jalalla. Kiekkokiukaan joulutontut Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen ovat laatineet kaikille Liiga-seuroille lahjalistan heidän tarpeistaan.

Mitä joululahjaksi saa esimerkiksi Kärpät ja muut kärkiseurat?

– Kun vihdoin vastustajat ymmärtävät, ettei Kärppiä vastaan kannata prässätä, Kärppien harjoitepankkiin toivotaan viisautta opetella keksimään siihen lääkkeitä, Sihvos-tonttu toteaa.

Keskikastista Porissa ja Ässissä on ollut hitusen tuhmia lapsia, kun vanhat ketjukaverukset urheilujohtaja Jari Korpisalo ja apuvalmentaja Mikael Kotkaniemi tulivat pelanneeksi päävalmentaja Jyrki Ahon ulos tämän kauden jälkeen – ja mediatietojen mukaan siirsivät ensi kaudesta alkaen Kotkaniemen pääkäskijäksi.

– Työrauhaa Jyrki Aholle sopii toivoa. On se sellainen kaksikko tuo Korpisalo-Kotkaniemi, kun ollaan melkein sukua toisilleen.

Entä Jukurit, HPK ja muut pahnan pohjimmaiset?

Journalismissaan löylyä HPK:lle heittäneet Kiekkokiukaan Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen saavat Hämeen pukilta arvatenkin pelkkiä risuja.

HPK:lle toivotaan kanttia.

– On HPK:ssa kilttejäkin lapsia. Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Kati Savolainen on käyttäytynyt ammattimaisesti vaikeissa olosuhteissa. Ehkä pukki voisi määrätä tätä Katin iloa ja ammattimaisuutta. Herrojen ahterit eivät ole ihan kestäneet samalla tavalla merivettä. Joten sitä Hämeenlinnaan toivotaan.

Joten mitä korkeimmin ylävivahtein: Hyvää joulua kaikille lukijoille ja katsojille!

 

 

 

Julkaistu: 30.05.2018 19:40

Nuoret Leijonat julkisti valmennustiiminsä hiljattain. Yllättävin nimitys oli Tuomo Ruudun valinta apuvalmentajaksi päävalmentaja Jussi Ahokkaan vetämään tiimiin.

Ruudulla, entisellä NHL-pelaajalla, ei ole aiempaa valmentajakokemusta.

Julkaistu: 10.05.2018 11:17

MM-kisoissa on jälleen herättänyt keskustelua se, että onko arvokisatasolla liikaa heittopusseja. Turnauksessa on nähty useita murskavoittoja ja rökäletappioita, jotka ovat heittäneet puheenaiheeseen bensaa liekkeihin. Esimerkiksi Etelä-Koreaa on heitelty kisoissa kuin märkää rättiä.

Julkaistu: 16.04.2018 18:55

Kärpät ja Tappara miekkailevat Liiga-finaaleissa paremmuudestaan ja Suomen mestaruudesta.

– Se ei ole sattumaa. Nämä ovat kaksi organisaatiota, jossa ennen muuta urheilua on tehty parhaimmin, Kiekkokiukaan jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen tunnustaa.

Julkaistu: 09.04.2018 16:01

Kiekkokiuas pureutuu Liigan maanantai-illan välieräpareihin, joissa omaa sarjaansa 2-1 -otteluvoitoin johtava Kärpät kohtaa HIFK:n Helsingissä ja 3-0 -voitoin TPS:ää vastaan johtavalla Tapparalla on mahdollisuus kotikentällään varmistaa paikka Liigan finaaleissa.