Julkaistu: 22.12.2017 21:54

Kiekkokiuas: Mitä Liiga-seurat tarvitsevat joululahjaksi?

Kiekkokiuas-studiossa otetaan joulun kunniaksi hieman kevyemmällä jalalla. Kiekkokiukaan joulutontut Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen ovat laatineet kaikille Liiga-seuroille lahjalistan heidän tarpeistaan.

Mitä joululahjaksi saa esimerkiksi Kärpät ja muut kärkiseurat?

– Kun vihdoin vastustajat ymmärtävät, ettei Kärppiä vastaan kannata prässätä, Kärppien harjoitepankkiin toivotaan viisautta opetella keksimään siihen lääkkeitä, Sihvos-tonttu toteaa.

Keskikastista Porissa ja Ässissä on ollut hitusen tuhmia lapsia, kun vanhat ketjukaverukset urheilujohtaja Jari Korpisalo ja apuvalmentaja Mikael Kotkaniemi tulivat pelanneeksi päävalmentaja Jyrki Ahon ulos tämän kauden jälkeen – ja mediatietojen mukaan siirsivät ensi kaudesta alkaen Kotkaniemen pääkäskijäksi.

– Työrauhaa Jyrki Aholle sopii toivoa. On se sellainen kaksikko tuo Korpisalo-Kotkaniemi, kun ollaan melkein sukua toisilleen.

Entä Jukurit, HPK ja muut pahnan pohjimmaiset?

Journalismissaan löylyä HPK:lle heittäneet Kiekkokiukaan Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen saavat Hämeen pukilta arvatenkin pelkkiä risuja.

HPK:lle toivotaan kanttia.

– On HPK:ssa kilttejäkin lapsia. Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Kati Savolainen on käyttäytynyt ammattimaisesti vaikeissa olosuhteissa. Ehkä pukki voisi määrätä tätä Katin iloa ja ammattimaisuutta. Herrojen ahterit eivät ole ihan kestäneet samalla tavalla merivettä. Joten sitä Hämeenlinnaan toivotaan.

Joten mitä korkeimmin ylävivahtein: Hyvää joulua kaikille lukijoille ja katsojille!

 

 

 

Julkaistu: 10.01.2018 17:30

Entisen NHL-tähden, HIFK:n pienomistajan ja helsinkiläisten maalivahdin Niklas Bäckströmin avautuminen entisen urheilujohtajan Tom Nybondasin huonosta urheilujohtamisesta ja epärehellisyydestä Bäckströmiä kohtaan on herättänyt paljon pulinaa kiekkopiireissä.