Julkaistu: 06.01.2018 15:18

Mikä on Lukon todellinen taso? – "Kaksiteräinen miekka"

Kiekkokiuas-studiossa pureudutaan Rauman Lukkoon, joka saapuu lauantaina Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Mutta kauden aikana ailahdellut Lukko on tällä hetkellä pieni kysymysmerkki.

Seura on tehnyt nimekkäitä pelaajahankintoja kesken kauden ja ykkössentteri on vaihtunut entiseen HIFK-tähti Teemu Ramstedtiin. Mutta millainen prosessi on ajaa sisään kesken kauden uusia vastuunkantajia? Ja voiko Lukolta odottaa positiivisia yllätyksiä kevättä kohden? Entä mikä on uuden päävalmentajan Pekka Virran suurin haaste Raumalla?

Sitä pohtivat Kiekkokiukaan voimalaiturit Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen oheisella videolla.

 

Julkaistu: 30.05.2018 19:40

Nuoret Leijonat julkisti valmennustiiminsä hiljattain. Yllättävin nimitys oli Tuomo Ruudun valinta apuvalmentajaksi päävalmentaja Jussi Ahokkaan vetämään tiimiin.

Ruudulla, entisellä NHL-pelaajalla, ei ole aiempaa valmentajakokemusta.

Julkaistu: 10.05.2018 11:17

MM-kisoissa on jälleen herättänyt keskustelua se, että onko arvokisatasolla liikaa heittopusseja. Turnauksessa on nähty useita murskavoittoja ja rökäletappioita, jotka ovat heittäneet puheenaiheeseen bensaa liekkeihin. Esimerkiksi Etelä-Koreaa on heitelty kisoissa kuin märkää rättiä.

Julkaistu: 16.04.2018 18:55

Kärpät ja Tappara miekkailevat Liiga-finaaleissa paremmuudestaan ja Suomen mestaruudesta.

– Se ei ole sattumaa. Nämä ovat kaksi organisaatiota, jossa ennen muuta urheilua on tehty parhaimmin, Kiekkokiukaan jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen tunnustaa.

Julkaistu: 09.04.2018 16:01

Kiekkokiuas pureutuu Liigan maanantai-illan välieräpareihin, joissa omaa sarjaansa 2-1 -otteluvoitoin johtava Kärpät kohtaa HIFK:n Helsingissä ja 3-0 -voitoin TPS:ää vastaan johtavalla Tapparalla on mahdollisuus kotikentällään varmistaa paikka Liigan finaaleissa.