Julkaistu: 09.01.2018 12:57

Etsintäkuulutettu puhalsi törkeät promillelukemat Forssassa

Tiistain vastaisena yönä puolen yön aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta, joka oli tulossa valtatie 2:a pitkin Forssan suuntaan. Partio tavoittikin kyseisen auton Matkailijankadulta Forssasta.

Autoa kuljettanut vuonna 1999 syntynyt mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja otettiin kiinni poliisiasemalle, sillä hänellä oli myös voimassa oleva etsintäkuulutus. Voimassa olevaa ajo-oikeutta miehellä ei kuitenkaan ollut. FL

 

Julkaistu: 19.04.2018 20:22
Multiple images

Jokiläänin kansalaisopiston kevätnäyttelyn pystytysryhmä tekee tarkkaa työtä. Mielessä on vuoden teema Opistosta rytmiä elämään, kun kunnostettu kaappi etsii paikkaansa matolta ja lasi sen hyllyltä. Viereen sopii tikkujen tarkkaa rytmiä toistava peite. Joku voisi laskea matolle käsilaukunkin.

Julkaistu: 19.04.2018 18:13

Suunnistuskausi käynnistyy Lounais-Hämeessä ensi tiistaina alkavilla Forssan iltarasteilla Tammelan liikuntakeskuksessa.

Lounais-Hämeen Rastin suurin ponnistus odottaa kuitenkin ensi vuonna, kun seura järjestää syyskuussa sprinttisuunnistuksen SM-kilpailut Forssassa.