Julkaistu: 10.01.2018 09:41

Mies riehui ja kuristi Forssassa kioskilla

Mies riehui Forssassa Siurilankadun R-kioskissa tiistaina klo 16:n aikaan. Myyjä oli pyytänyt aggressiivisesti käyttäytynyttä miestä poistumaan. Tästä suuttuneena mies oli lyönyt nyrkillä peliautomaattia, jossa oli ollut pelaamassa. Automaatin lasi rikkoutui. Lähtiessään matkalla mies oli kuristanut takaapäin paikalla ollutta toista miesasiakasta. Kuristettu mies vapautui otteesta itse, ja kuristaja poistui paikalta.
Poliisipartio ei paikalle tultuaan tavoittanut tekijää. Poliisi tutkii peliautomaatin rikkomista vahingontekona ja kuristamista lievänä pahoinpitelynä.

 

Julkaistu: 19.04.2018 20:22
Multiple images

Jokiläänin kansalaisopiston kevätnäyttelyn pystytysryhmä tekee tarkkaa työtä. Mielessä on vuoden teema Opistosta rytmiä elämään, kun kunnostettu kaappi etsii paikkaansa matolta ja lasi sen hyllyltä. Viereen sopii tikkujen tarkkaa rytmiä toistava peite. Joku voisi laskea matolle käsilaukunkin.

Julkaistu: 19.04.2018 18:13

Suunnistuskausi käynnistyy Lounais-Hämeessä ensi tiistaina alkavilla Forssan iltarasteilla Tammelan liikuntakeskuksessa.

Lounais-Hämeen Rastin suurin ponnistus odottaa kuitenkin ensi vuonna, kun seura järjestää syyskuussa sprinttisuunnistuksen SM-kilpailut Forssassa.