Julkaistu: 11.01.2018 05:00

Hanavettä ei ole kielletty Kotipizzassa

  • Vesi on suosittu ruokajuoma.

Olli Tammilehto kirjoitti (Forssan Lehti, 9.1.) tapauksesta, jossa hän ei ollut saanut Kotipizza-vierailullaan hanavettä.

Kotipizza-ketjussa tehtiin kesällä 2017 päätös luopua veden tarjoilemisesta kannuissa ja siirtyä annostelemaan sitä veden maun ja tarjoilun hygieenisyyden varmistamiseksi linjastohanoista. Samalla veden hinnaksi määriteltiin 50 senttiä. Aiemmin Kotipizza-yrittäjät olivat saaneet hinnoitella veden vapaasti, mutta tuolloinkin useimmat yrittäjät olivat veloittaneet siitä juuri tuon hinnan.

Linjastohanoja ei ole vielä kaikissa Kotipizzoissa, mutta toivottavasti sellainen saadaan mahdollisimman pian myös Olli Tammilehdon suosimaan ravintolaan.

Antti Isokangas

Viestintä- ja vastuullisuusjohtajaKotipizza Group Oyj

Julkaistu: 20.07.2018 05:00

Vaimoni osti tiistaina (jolloin tulee uutta kalaa) muikkuja. Avasin paketin; todella ala-arvoista muikkua, suurimmat +20 cm, pienimmät n 10 cm. Sitten seassa kuoreita yms. Tämäkö on laatua?

Reklamoin kauppiaalle; no comments.

Julkaistu: 17.07.2018 05:00

Tainneet loppua pahat puheet uuden ympyrän tarpeellisuudesta. Keskeneräisenäkin se toimii jo paremmin kuin ennen. Työporukka tekee hyvää työtä. Ohjausviitoitus on asiallinen, ja liikenne kulkee jo nyt pysähtelemättä.