Julkaistu: 13.01.2018 05:00

Hykyn henkilöstö esittää yt-neuvottelujen keskeyttämistä – yhtymäjohto ei ole antanut riittävästi tietoa neuvottelujen jatkamiseksi

Kuohunta Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymässä ei ota laantuakseen. Yhtymässä käydään parhaillaan yhteistoimintaneuvotteluja, mutta hykyn henkilöstö on pääsopijajärjestöjensä johdolla päättänyt, ettei neuvottelujen jatkamiselle ole edellytyksiä.

Juttu jatkuu vielä...

 

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin ja tee tilaus.

Tutustu tilauksiin

Julkaistu: 19.04.2018 20:22
Multiple images

Jokiläänin kansalaisopiston kevätnäyttelyn pystytysryhmä tekee tarkkaa työtä. Mielessä on vuoden teema Opistosta rytmiä elämään, kun kunnostettu kaappi etsii paikkaansa matolta ja lasi sen hyllyltä. Viereen sopii tikkujen tarkkaa rytmiä toistava peite. Joku voisi laskea matolle käsilaukunkin.

Julkaistu: 19.04.2018 18:13

Suunnistuskausi käynnistyy Lounais-Hämeessä ensi tiistaina alkavilla Forssan iltarasteilla Tammelan liikuntakeskuksessa.

Lounais-Hämeen Rastin suurin ponnistus odottaa kuitenkin ensi vuonna, kun seura järjestää syyskuussa sprinttisuunnistuksen SM-kilpailut Forssassa.