Julkaistu: 16.01.2018 19:04

Ässissä muhii oireellinen kytkös – ”Jyrki Aho syötiin vanhojen ketjukavereiden toimesta”

Ässät antoi tämän kauden ensimmäiset päävalmentajapotkut Jyrki Aholle. Apuvalmentaja Mikael Kotkaniemi ottaa Ahon paikan urheilujohtaja Jari Korpisalon siunauksella.

Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen tyrmää Ässien toiminnan.

– Siellä operoi vanhat ketjukaverit urheilujohtaja Jari Korpisalo ja valmentaja Kotkaniemi. Näen tässä oireellisena, että Korpisalo toimii tässä kummisetähengessä ja antaa hyötyä Kotkaniemellä. Ei tämä ole oikea hetki tehdä porilaisen jääkiekon tulevaisuutta. Tämä oli virhepäätös, Sihvonen tinttaa.

– Tässä päävalmentaja syötiin ja Kotkaniemi on nyt kalifina kalifin paikalla.

Mutta mikä apuvalmentaja Kotkaniemi on oikein miehiään? Mitä muuta tilanne kertoo Ässistä?

Se selviää Kiekkokiuas-studiosta.

 

 

Julkaistu: 10.05.2018 11:17

MM-kisoissa on jälleen herättänyt keskustelua se, että onko arvokisatasolla liikaa heittopusseja. Turnauksessa on nähty useita murskavoittoja ja rökäletappioita, jotka ovat heittäneet puheenaiheeseen bensaa liekkeihin. Esimerkiksi Etelä-Koreaa on heitelty kisoissa kuin märkää rättiä.

Julkaistu: 16.04.2018 18:55

Kärpät ja Tappara miekkailevat Liiga-finaaleissa paremmuudestaan ja Suomen mestaruudesta.

– Se ei ole sattumaa. Nämä ovat kaksi organisaatiota, jossa ennen muuta urheilua on tehty parhaimmin, Kiekkokiukaan jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen tunnustaa.

Julkaistu: 09.04.2018 16:01

Kiekkokiuas pureutuu Liigan maanantai-illan välieräpareihin, joissa omaa sarjaansa 2-1 -otteluvoitoin johtava Kärpät kohtaa HIFK:n Helsingissä ja 3-0 -voitoin TPS:ää vastaan johtavalla Tapparalla on mahdollisuus kotikentällään varmistaa paikka Liigan finaaleissa.