Julkaistu: 02.02.2018 22:52

"Sydämelliset onnittelut ja Taivaan Isän siunausta" - presidenttiparille sateli onnitteluja oikealta, vasemmalta ja kirkolta

Presidenttiparille on tulvinut onnitteluja vastasyntyneen poikavauvan ansiosta. Sauli Niinistön ja Jenni Haukion lapsi syntyi perjantaina hieman ennen iltakahdeksaa Helsingin Naistenklinikalla.

Presidentti Niinistön ilmoitus asiasta Facebookissa keräsi reilussa tunnissa jo 82 000 tykkäystä ja lähes 18 000 kommenttia.

- Olemme nyt pienen pojan vanhempia! Niinistö ilmoitti ytimekkäästi.

Tasavallan presidentin kanslian tviitti aiheesta keräsi reilussa tunnissa vajaat 400 uudelleentviittausta ja yli 1 900 tykkäystä.

Yhtenä ensimmäisistä politiikan hahmoista onnittelemaan ehti vihreiden kaksinkertainen presidenttiehdokas Pekka Haavisto, joka oli Niinistön jälkeen toiseksi suosituin ehdokas sekä vuoden 2012 että viime viikon presidentinvaaleissa.

- Lämpimät onnittelut iloisen perhetapahtuman johdosta! Haavisto tviittasi.

- Sydämelliset onnittelut ja Taivaan Isän siunausta pienokaiselle ja koko perheelle, tviittasi puolestaan kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah, joka myös kisasi Niinistöä vastaan vuoden 2012 presidentinvaaleissa.

- Iloisia ja odotettuja uutisia. Vauva on syntynyt, äiti ja lapsi voivat molemmat hyvin. Lämpimät onnittelut presidenttiparille, Saulille ja Jennille! Petteri perheineen, tviittasi kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo.

- Oi, koko sydämen täydeltä onnea! opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen onnitteli.

Onnitteluja tuli myös poliittisesta vasemmistosta.

- Lämpimät onnittelut vastasyntyneestä poikalapsesta tasavallan presidentti Niinistölle ja rouva Jenni Haukiolle! Onnea koko perheelle! onnitteli SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne Twitterissä.

- Lämpimästi onnea @niinisto ja Jenni Haukio. Lapsi on suurin lahja, tviittasi SDP:n kansanedustaja Antti Lindtman, joka itse sai puolisonsa kanssa esikoistyttären marraskuussa.

- Onnittelut koko perheelle! tviittasi vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson.

Onnitteluja tuli luonnollisesti myös poliitikkopiirien ulkopuolelta.

- Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän sinua siitä. Onnea ja siunausta! tviittasi Suomen evankelis-luterilainen kirkko siteeraten Raamattua.

- Hyvää syntymäpäivää, kuului kirjailija Jari Tervon ytimekäs onnittelu.

Onnitteluihin yhtyi myös Helsingin poliisi, joka huomioi myös Niinistöjen perheen rakastetun lemmikin.

- Eikä toki sovi unohtaa Lennua, onnea siis ihan koko presidenttiperheelle, Helsingin poliisi tviittasi.

Kommentit

Julkaistu: 21.05.2018 09:57

Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä väreilleen kauppasodan uhka pantiin jäihin. Talousmahdit sopivat, ettei kumpikaan määrää ylimääräisiä tuontitulleja sinä aikana, kun ne yrittävät saada aikaan laajemman kauppasopimuksen.

Julkaistu: 21.05.2018 09:53

Suomen suurimpiin asuntosijoitusyhtiöihin kuuluva Kojamo harkitsee listautumista Helsingin pörssin päälistalle. Kojamo tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumiseen liittyviä palveluja suurimmissa kaupungeissa.

Kojamo on entiseltä nimeltään VVO-yhtymä.

Julkaistu: 21.05.2018 07:46

Maakuntajohtajat uskovat sote- ja maakuntauudistuksen toteutuvan suunnitellussa aikataulussa, käy ilmi Uutissuomalaisen tekemästä kyselystä. Kyselyyn vastanneista maakuntajohtajista vain yksi, Uudenmaan maakuntajohtaja Ossi Savolainen pitää aikataulua täysin epärealistisena.

Julkaistu: 21.05.2018 06:16

Venezuelassa presidentti Nicolas Maduron on julistettu voittaneen maassa eilen järjestetyt kiistanalaiset presidentinvaalit. Voittajan julisti kansallisen vaalikomitean johtaja Tibisay Lucena. Kun äänistä oli laskettu yli 90 prosenttia, oli Maduron äänisaalis 67,7 prosenttia.