Julkaistu: 11.02.2018 11:36

Alaikäinen tyttö yritti polttaa roskiksen Prismalla

Nuorison vandalisointi Prismakeskuksella Forssassa ei ota laantuakseen. Lauantai-iltana klo 20.15 aikaan poliisi sai ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä kauppakeskuksessa.

Ilmoituksen mukaan wc-tiloissa oli juotu alkoholia ja sytytetty roska-astia tuleen. Poliisi tavoitti jonkin ajan kuluttua paikalta tuntomerkkeihin sopivan 16-vuotiaan tytön. Häntä epäillään vahingonteosta ja alaikäisen ollessa kyseessä hänestä tehdään myös lastensuojeluilmoitus. Tyttö on rikosoikeudellisessa vastuussa ja vahingonkorvausvelvollinen teostaan.

-Tällä kertaa selvittiin siivouksella, mutta kun kauppakeskuksen roskapönttö sytytetään tuleen, aineksia isompaankin vahinkoon on olemassa, kertoo vanhempi rikoskonstaapeli Jukka Kastikainen Hämeen poliisista.

Talven aikana nuoret ovat rikkoneet omaisuutta Prismalla ja sotkeneet paikkoja siinä määrin, että henkilökunta ja nuoret kävivät asiasta keskustelua julkisessa tilaisuudessa ja pelisääntöjä muutettiin. Poliisin tietojen mukaan häiriökäyttäytyminen kauppakeskuksella rauhoittuikin muutoksen myötä lauantaihin asti.

 

Julkaistu: 21.05.2018 05:00

Danske Bankin aggressiivinen lainahinnoittelu kantaa hedelmää ja myllää pankkimarkkinaa.

Pankki on alkuvuodesta lähtien myöntänyt palkansaajajärjestö Akavan jäsenille alennushintaisia asuntolainoja ja luvannut alittaa kaikki kilpailijoiden tarjoamat marginaalit.

Julkaistu: 20.05.2018 18:09
Multiple images

-Taidan olla sellaisia viimeisiä perinteisiä kansankynttilöitä, jotka työntävät sorkkansa joka soppaan. Tämä tuli mieleeni, kun laitoin ajan tasalle ansioluetteloani, ja siinä oli 65 nimikettä, toteaa Per "Pekka" Carlander.