Julkaistu: 12.02.2018 15:09

Eri paikka, mutta tutut kasvot - Forssan Lehden asiakaspalvelu muutti

  • Forssan Lehden konttorista tuttu Carita Tulonen palvelee asiakkaita nyt Jaicomissa Kutomolla Riitta Strandbergin alaisuudessa.

Forssan Lehden ja Seutu-Sanomien asiakaspalvelupiste on aloittanut toimintansa Forssan Kutomolla Jaicom oy:ssä.

Jaicomin toimipiste palvelee Forssan Lehden ja Seutu-Sanomien kuluttaja-asiakkaita tilaaja-asioissa sekä kuolin-, seuratoiminta- ja muissa kuluttajailmoituksia koskevissa ilmoitusasioissa maanantaista perjantaihin kello 10–14.

Puhelinpalvelu on viikolla auki kello 8–16 numerossa 03-4246 5318.

Lehtien myynti ja markkinointi ja toimitus säilyvät edelleen Esko Aaltosen kadulla.

 

Hämeen Sanomat oy päätti tammikuussa ulkoistaa Forssan Lehden tilaaja- ja asiakaspalvelut Jaicomille, jonka toimipiste sijaitsee Forssassa keskellä Kutomon alueetta. Forssan Lehden ja Seutu-Sanomien asiakaspalvelupisteen sisäänkäynti on osoitteessa Puuvillakatu 4 C 3.

-Uusi asiakaspalvelupiste toimii vanhassa Finlaysonin kiinteistössä, se sopii hyvin 100-vuotiaalle Forssan Lehdelle, toteaa Forssan Lehden markkinointipäällikkö Heli Hieperi.

Palvelu toimii jatkossakin keskeisellä paikalla. Pysäköintitilaa on Kutomon kappakeskuksen puolella ja Loimijoen toisella puolella voimalan edustalla. FL:n ja SS:n asiakaspalvelupisteeseen pääsevät kulkemaan myös liikuntarajoitteiset.

 

Jaicom hoitaa ulkoistettuja asiakas- ja tilaajapalveluja 80 asiakkaalle. Lehtinimikkeitä on tätä paljon enemmän. Mukana on sekä sanoma- että aikakauslehtiä. Jaicomilla on käytössään kolme asiakashallintajärjestelmää päätuotteenaan Kayak.

Palveluliiketoiminnan johtaja Riitta Strandberg Jaicomin Forssan toimipisteestä on iloissaan, että Jaicomin toiminta on nyt kasvanut Forssan Lehden ja Seutu-Sanomien palvelupisteellä ja lehdestä siirtynyt Carita Tulonen voi jatkaa asiakkaiden palvelua nyt Jaicomin riveissä.

-On hienoa, että palvelu säilyi Forssassa... Se on merkittävä lisä meille liiketoimintaan.

Carita Tulonen tuumii, että eri paikasta huolimatta työ on sinänsä tuttua, mutta eri toimintoihin riittää totuttautumista.

Muut Forssan Lehden konttorista tutut Erja Mattila ja Riitta Tammiranta ovat jäämässä eläkkeelle.

 

Jaicomin pääpaikka on Oulussa. Jaicom, jonka toimitusjohtaja on Jorma Ainassaari, on LM Tietopalvelut oy:n tytäryhtiö.

Jaicomilla on aluetoimistot Oulun ja Forssan lisäksi Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa ja Joensuussa. Asiakas- ja tilaajapalvelusta vastaa Forssan yksikkö, joka työllistää 15 henkilöä. FL

 

Julkaistu: 21.05.2018 05:00

Danske Bankin aggressiivinen lainahinnoittelu kantaa hedelmää ja myllää pankkimarkkinaa.

Pankki on alkuvuodesta lähtien myöntänyt palkansaajajärjestö Akavan jäsenille alennushintaisia asuntolainoja ja luvannut alittaa kaikki kilpailijoiden tarjoamat marginaalit.

Julkaistu: 20.05.2018 18:09
Multiple images

-Taidan olla sellaisia viimeisiä perinteisiä kansankynttilöitä, jotka työntävät sorkkansa joka soppaan. Tämä tuli mieleeni, kun laitoin ajan tasalle ansioluetteloani, ja siinä oli 65 nimikettä, toteaa Per "Pekka" Carlander.