Julkaistu: 09.03.2018 20:17

Rekka suistui tieltä kymppitiellä Tammelassa – vain toinen kaista käytössä

Liikenne kulkee yhdellä kaistalla valtatie 10:llä Tammelassa Isoniituntien risteyksen kohdalla. Liikenne oli aiemmin kokonaan poikki liikenneonnettomuuden vuoksi, mutta kello 20 aikoihin toinen kaista saatiin käyttöön.

Alkuillasta Hämeenlinnan suunnasta ajanut täysperävaunullinen ajoneuvoyhdistelmä suistui ojaan. Ajoneuvon nuppi ajautui ojaan jääden pyörilleen, mutta täysperävaunu kaatui keskelle tietä.

Onnettomuudesta selvittiin täysin ilman henkilövahinkoja.

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Matti Schwartz arvioi, että onnettomuuspaikan raivaus kestää koko illan.

Julkaistu: 18.06.2018 16:31

Forssassa pilotoidaan tänä kesänä Film Office -hanke.

Hankkeen tarkoitus on luoda organisaatio, joka pystyy tuottamaan palveluja erilaisille TV-sarjojen ja elokuvien kuvausryhmille ja toimimaan linkkinä paikallisten palveluntarjoajien ja tuotantoyhtiöiden välillä.

Julkaistu: 18.06.2018 05:00

Tammelan hautausmaalla kaatunut puolitoista metriä korkea hautakivi herättää keskustelua hautakivien hoidosta ja vastuista. Tammelan seurakunnan hautausmaanhoitaja Jyrki Hakalan mukaan vainajan omaisten tulisi huolehtia hautakiven oikaisemisesta ja kunnossapidosta.