Julkaistu: 14.03.2018 09:56

Rekisterikilpivarkaalla tilillä 18 ajokortitta-ajoa

Poliisi sai rekisterikilpivarkaudesta alkaneen tapahtumaketjun päätökseen keskiviikon vastaisena yönä Forssassa.
Viime viikon torstaina Forssan Hämeentiellä vietiin rekisterikilvet autosta yrityksen pihasta. Maanantaina poliisipartio huomasi Linikkalankadulla kerrostalon pihasta tutun henkilöauton, johon oli kiinnitetty anastetut kilvet. Poliisi otti autosta kilvet ja palautti ne katsastuskonttorille. Auto jäi seisomaan kilvettömänä.
Poliisi tiesi auton omistajan, mutta koska auto ei seissyt kotipihassaan, tätä ei tavoitettu.
Keskiviikon vastaisena yönä puolenyön jälkeen poliisipartio tapasi saman henkilöauton liikenteessä ilman kilpiä. Poliisi pysäytti kuljettajan.
Auto oli katsastamaton ja siitä oli erääntynyt ajoneuvovero.Ajokortiton kuljettaja ei ollut rekisteröinyt autoa omiin nimiinsä, vaikka kaupat oli ilmeisesti tehty. 1990 syntynyt kuljettaja oli selvin päin. Hänellä on tilillään 18 kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.
Poliisi takavarikoi auton, joka oli vuoden 1999 vuosimallia. Käräjäoikeus saattaa määrätä auton valtiolle menettäväksi.
Rikosnimikkeet yöltä ovat kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, ajoneuvorikkomus katsastamattomuuden vuoksi, toinen ajoneuvorikkomus ajamisesta ajoneuvoa, joka oli käyttökiellossa maksamattomien verojen vuoksi, sekä kolmas ajoneuvorikkomus tekemättömästä rekisteri-ilmoituksesta.

Julkaistu: 21.03.2018 08:48
Multiple images

Muotoilija, tekstiilitaiteilija Reika Vesala otti Kulttuuriyhdistys Kuvion toiminta-alueen kuntien vaakunat ja irrotteli niiden yksityiskohdat. Hän järjesti uudelleen tähkät, Loimijoen aallot, tammenterhot ja myllyn rattaat riveiksi, joiden rytmistä syntyy kuviopinta.

Julkaistu: 20.03.2018 18:16
Multiple images

Suomenlapinkoira Hilla tervehtii tulijaa välittömästi Koijärven lemmikkihoitolan pihalla. Kyltit ohjaavat ensin maatalon pihapiirin ja sen jälkeen oikealle ovelle.

Kynnyksen yli astuttua nenään tulvahtaa tuoreen maalin tuoksu.