Julkaistu: 18.03.2018 11:49

Rattijuoppo kolaroi autotallissa Forssassa

Noin 50-vuotias mies ajeli päihtyneenä Forssan keskustassa lauantai-iltana. Hän oli nauttinut illan aikana alkoholia kotonaan ja päättänyt juomien jälkeen lähteä autolla lähellä sijaitsevaan baariin. Mies oli palannut henkilöautollaan baarista kotiin ja kolaroinut autoaan talliin ajaessaan.

Poliisi tavoitti epäillyn kotioveltaan. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta. Hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. FL

Julkaistu: 19.04.2018 20:22
Multiple images

Jokiläänin kansalaisopiston kevätnäyttelyn pystytysryhmä tekee tarkkaa työtä. Mielessä on vuoden teema Opistosta rytmiä elämään, kun kunnostettu kaappi etsii paikkaansa matolta ja lasi sen hyllyltä. Viereen sopii tikkujen tarkkaa rytmiä toistava peite. Joku voisi laskea matolle käsilaukunkin.

Julkaistu: 19.04.2018 18:13

Suunnistuskausi käynnistyy Lounais-Hämeessä ensi tiistaina alkavilla Forssan iltarasteilla Tammelan liikuntakeskuksessa.

Lounais-Hämeen Rastin suurin ponnistus odottaa kuitenkin ensi vuonna, kun seura järjestää syyskuussa sprinttisuunnistuksen SM-kilpailut Forssassa.